Hop til indhold

engelbreht@gmail.com

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

engelbreht@gmail.com's Achievements

  1. Hej med jer. Jeg sidder lige pt. med samme problem. Hvad er bedste løsning. Mine sensorer (9 stk) er alle zigbee i HA - og mine aktuatorer er koblet direkte til IHC's udgange. Helt simpelt med programmering i HA. Jeg kan sagtens se fidusen ved, at en termostat dannet i HA skal kunne påvirke setpunktet i en IHC blok - der vil køre selvom HA er nede. Men hvis HA er nede er der jo heller ingen kontakt til HA sensorerne? Er det så ikke overflødigt at have et varmestyringsprogram til at køre i IHC (også)? Hvis forbindelsen til HA mistes, så kan jeg vel bare have NO på alle udgangene, da flow og max temperatur jo har min shuntaggregats termostat og pumpens egen styring som sikkerhedsventil. Bh og god aften PS: er der mon een jer, der kan anbefale en nem vej til at lave en 9-10 'generic thermotater' i HA på een gang - gerne sammen med en simpel styring med fx udetemp og pumpestyring. Jeg kan næsten ikke bære, at have så lang en configuratiom.yaml ;-) (PPS: jeg er elektriker og relativt IHC rutineret, men stadig HA newbee)
  2. Tak Martin - det var et Java problem - javastarter 1.1.1 virkede :-)
  3. Jeg har problemer med at finde ud af, hvorfor jeg ikke kan tilgå administrator. Synes fejlmeddelelsen siger lidt om at jeg ikke har adgang via lk.dk - men det skal den vel heller, når jeg går direkte via usb kabel - og usb.dk. Skal den evt. have tilsendt et reset-projekt? Kan fint sende/modtage projekter via USB. Har opdateret JAVA og har endda prøvet med IHC-starter programmet.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok