Jump to content
IHC-User.dk

CCK

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. CCK

  wheel of fortune

  Hej Forum. har fået stillet en opgave, hvor til jeg skal lave et wheel of fortune, et lykkehjul til konkurrence. Kunden har en IHC v. 3 controller, så håber at en fornuftig løsning kan laves her igennem. funktion. Hjulet skal roter langsomt rundt, og ved tryk på trådlås knap, skal hastigheden stige i 10 sek. hvorefter moteren slipper og ved helt stop kan nul stilles Nogle der har et forslag opbygning ? Pft.
 2. CCK

  Vedr. Automatisk sluk

  Hmm.. Undre mig stadig meget det er kl 22:30 dette forgår, findes der en funktion i selve programmet man kan lave sluk alt med på et givne tidspunkt?
 3. CCK

  Vedr. Automatisk sluk

  Tak for svar Torben. Prøver at programmere det om som du har nævnt, dog synes jeg det virker mærkeligt at lige 22:30 udløser det. Huset er kørt op på 2 controllere, har vedhæftet den andens program også. Dog er fejlen kun fundet på syd tavlen.
 4. CCK

  Vedr. Automatisk sluk

  Lars Jacobsen, Har vedhæftet programmet, du tænker det stadig er en forkert FB?
 5. Hej Forum.. Står med en kunde som har oplevet en slukning af alle FB præcis kl 22:30 siden han købte sit hus. Jeg troede at det var fejl i FB, som før er blevet beskrevet meget kip blokken C. som slukkede kl 00.00 jeg har programmeret det hele om med nye blokke, og det slukker stadig præcis kl 22:30 Tid og data er opdateret. Kip blokken der er brugt er 1.1.01.e Nogle der har en ide til løsning. PFT syd ny v. 02.vis nord v. 002.vis
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.