Hop til indhold

Kristian P

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Kristian P

  1. Jeg har købt nogle Philips SceneSwitch GU10 pærer. Ifølge hvad jeg kan læse mig til, så burde man kunne nulstille dem til 100% ved at tænde og slukke dem inden for 1 sekund. Jeg kan ikke få det til at virke. Er der andre, der har erfaringer med dem?
  2. Helt enig. Det er nemlig det jeg frygter ... jeg tænker at der skal tilføjes en ny komponent til Visual programmet, og risikoen er, at det pga. "dovenskab" så kun bliver i en version der understøtter 3'eren ... Det er især den RS485 port der "forvirrer" mig ... kan godt forstå at det giver mening med en trådet styring til en komponent i tavlen, og at brugen af RS485 nok giver mulighed for understøttelse af scenarier... men ... Hvis nu LK havde taget en wireless Ø80 dimmer og klasket ind i en DIN skinne klods, så ville den jo kunne have samme "profil" som en Ø80, og dermed understøttes af de gamle wireless controllere ... uden brug af en RS485 port. Ved godt at det ikke kan betale sig at spekulere på noget man ikke kan gøre noget ved, og at det kun er gætværk ... men jeg er altså pisse nysgerrig :-)
  3. Er jeg den eneste der frygter, at denne Dimmer kun vil virke med den nye Visual 3 Controller ?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok