Jump to content
IHC-User.dk

zapro

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  www.zapro.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lille Skensved
 • Interests
  Mac, Teletypes, Arduino, ESP8266, Vintage computing

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tager et kig på din løsning - Den ser meget fiks ud. Jeg har endnu ikke de store tanker om hvad IHC-systemet skal gøre for mig. Jeg havde i tankerne om at udstyre en del af mine apparater med noget hjemmebygget ESP8266-baseret hardware der kører Tasmota som udgangspunkt, og det ville da være fikst hvis det kunne køre sammen med IHC i sidste ende. Systemet som det er sat op nu, kæder en række wireless tryk, noget skumring/PIR sammen til udendørs belysning, samt en fugtsensor der styrer ventilation. Udover at kunne omkode trykkene kunne jeg rigtig godt tænke mig at kunne lave en override på ventilationen så jeg kan tvinge den til at være stoppet i en periode, selv om at fugtigheden er høj. Udlæsning af fugtigheden ville også være en rigtig lækker ting. Jeg kan ikke finde noget som helst sted i IHC-softwaren hvor jeg kan udlæse værdien - jeg kan kun sætte setpunktet. // Per.
 2. Nå det endte med at jeg blev så desperat at jeg downloadede den gamle 2.7 softwarepakke fra LK bare for at se hvad den ville gøre. den virker, hvis afviklet fra Windows XP i Virtualbox som den skal. Jeg kunne så gemme en backup, og lægge en ny firmware på controlleren (2.8.4) hvor efter den gamle softwarepakke (2.7) ikke længere ville tale med controlleren. Til min store glæde virkede 2.8.4 softwarepakken nu. At man kan lave software som ikke kan hitte ud af at komme med fejlmeddelelser som "Jeg kan tale med controlleren, men den kører sansynligvis en forkert firmware-version" er mig simpelthen en gåde. Det er totalt hul i hovedet at det skal være så kryptisk og hjælpeløst. Anyhow, nu er der hul igennem, så jeg tror at vi kalder det her for løst, og så laver jeg en ny tråd der omhandler tolkning af de data jeg kan få ud af styringen igennem 'SceneView' og hvorfor at det ser lidt sært ud ... Tak for pointere i den rigtige retning. Jeg fandt løsningen efter et vink med en vognstang // Per.
 3. Ja, jeg har nemlig søgt på strengen og jeg blev ikke meget klogere, end at firmwaren i controlleren nok er for gammel (2.7.220) Der er lidt modvilje imod på at kaste en ny firmware i den uden at have en backup først. Til at starte med har jeg undladt at give Java skylden da selve windows-applikationen tilsyneladende ikke bruger Java, og den del der kører i browseren (med Java) rent faktisk virker for mig efter jeg fik rodet lidt med sikkerhedsindstillingerne. Den giver mig bare ikke mulighed for at lave en backup af noget. // Per.
 4. Hej gruppe. Jeg er helt ny på IHC-fronten. Jeg har købt et hus hvor der er installeret en IHC Visual 6.2 controller. Den styrer noget belysning og ventilation. Sælger af huset er elektriker og har selv sat systemet op. Han sagde at det var en smal sag at forbinde til controlleren, downloade konfigurationen, ændre og lægge på igen, så det har jeg givet mig i kast med. Der er både kontakt til controller over USB og LAN via Java-interfacet i en webbrowser. Dette er testet på Windows 7 og en Windows XP der kører i Virtualbox. Jeg kan derimod ikke få kontakt fra LK IHC Visual softwaren. Dette er testet på både USB og LAN. Lige meget hvad jeg forsøger, så får jeg fejlen "LK IHC controller ikke fundet, men <192.168.1.20:443> svarer på ping. Er det noget firewall-pjat i windows'en der driller? Efter lidt roden rundt og læsning på dette forum er jeg ikke stødt på en løsning der passer på mit problem :/ Nogen inputs til at komme videre? På forhånd tak, Per.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.