Hop til indhold

Michael Giessing

Members
  • Antal indlæg

    20
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Omdømme aktivitet

  1. Thanks
    Michael Giessing gav omdømme point til Kandersen i ledninger faldet ud   
    Ja delvist. Vi kan udelukke Output 24 relæet der sidder ved siden af controlleren.
    De to blå ledninger går ned på input modulet på klemmerne 17 og 18. I så fald så giver de ledninger ikke rigtig nogen mening i det område du har taget billedet i.
    Det virker mere som om, at de har været tilsluttet "noget", og det er dette "noget" som er væk. Kigger man lidt nærmere på det første billede i dit første indlæg, så ser det ud som om der ligger et eller andet omme bag input modulet. Noget hvidt, som normalvis ikke bør være der. Det kan være det bare er et stykke papir eller noget andet der ingen betydning har. Det kunne måske også være det som de to blå ledninger har været monteret på. Det ligner også at ledningerne har været monteret i samlemuffer eller i anden form for skrueterminaler på den måde de er bukket og trykket i det afisoleret område. Det kunne godt hænge sammen med, at de har været brugt til "noget", som er forsvundet/afmonteret.
    Dvs jeg ville i første omgang ignorerer de ledninger. De har måske slet ikke noget med dit problem at gøre. Men kunne være det som jeg vil kalde dårlig efterladenskaber/manglende oprydning.  

    Så er der en anden mulighed.
    Det er at tage dit Visual program og se på de tryk du siger der ikke virker mere, og se hvor de sidder monteret. Det vil fremgår af Visual. Men det kræver du ved hvad du skal se efter og kan tage et screendump af Visual. På den måde fejlretter man baglæns i installationen. Måske ender du så ud med at finde ud af, hvad de to blå ledninger skulle have været brugt til. 
    Ulempen ved at bruge Visual sådan er, at du skal vide på hvilke datalinjer modulerne er monteret. Og dine moduler ser ikke ud som om de er opmærket på nogen måde (det er muligt opmærkningen sidder på låget til tavlen). Hvis ikke så er der kun een vej, og det er at følge datalinjerne fra controllerne (på det input du via Visual finder ud af dine tryk sidder på), og så følge ledningerne derfra og frem til det inputmodul. Så ved du ihvertfald hvor dine tryk er monteret. Derefter er det så at finde årsagen til, at input modulet ikke virker. 
    Det er bare møg svært at guide dig på den her måde, hvis ikke du er bekendt med Visual. Visual kan klares via en remote access (fx via Teamview) til din computer. Men rent fysisk er du på egen hånd i tavlerne, medmindre du kan alliere dig med en i din nærhed som ved hvad man skal kigge efter.    

    Hvis Visual er udelukket, så bliver det svært. Og så vil jeg klart anbefale dig at lade en med forstand på IHC kigge på det. 
    Lige et spørgsmål. Du siger alle dine tryk som er tilsluttede dimmer ikke virker - Hvor mange tryk er det?
  2. Thanks
    Michael Giessing gav omdømme point til Kandersen i ledninger faldet ud   
    Hvis du kan følge ledningerne op og se hvor de går hen, så er man meget bedre stillet i den situation.
    Det bekymrende er, at det er to blå. Det kunne tyde på, at de høre til på samme klemme, og muligvis en 0v. Men det betyder også, at de går ikke samme sted hen i den anden ende. 

    Billederne du har taget ligner ikke umiddelbart at det er ledninger der er røget af controlleren. Måske snarer modulen neden under til venstre) som er et input 24 modul, hvor den ene 0v klemme er tom, (den 0v klemme til højre for klemme 8). Den klemme kan godt være tom, men det er lidt atypisk vil jeg mene, når indgangene ser ud til at være fyldt ud. Og det hænger også sammen med, at dine tryk ikke virker. Så det er mit bedste bud. Jeg ville dog ikke montere dem, før jeg har set hvor de to ledninger går hen i den anden ende. 

    Alternativt bud - Det kan også være det modul der sidder til venstre for controlleren. Det er svært at se om der mangler noget på 0v og 12-48v klemmerne. Men der skal et bedre billede til.  
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok