Jump to content

Recommended Posts

Hej

Jeg er på dybt vand. Overtog et hus med en IHC installation, og i dag skulle jeg pille ved en ledning, så jeg tog relæet. Efter at sætte strøm til igen virker ingen af mine kontakter. Alm. stikkontakter virker fint. 
Jeg fik logget mig på controlleren og hentet den programmering der lå på enheden, og prøvede at uploade igen, men det virkede stadig ikke. 
Så prøvede jeg at opdatere firmwaren til 2.7.199, hvorefter firmware loaderen meldte en fejl. Firmwaren stod dog til at være opdateret, så jeg fortsatte med 2.7.220. Loaderen melder igen fejl, og controlleren lukker helt ned. Nu står den blot og blinker (hurtigt) og jeg kan hverken få adgang via USB eller via loaderen. Jeg tror det er en 6.1. Det eneste nummer jeg kan finde på controlleren er 820ba202

Update:

Efter at have taget strømmen, lykkedes det mig at få kontakt via firmware loaderen, og downgrade til 2.6.122, som jeg fandt her på siden. Nu melder den fejl via service viewer

C837166B-7693-4BDB-9428-E5C8E8C37A43.jpeg

Edited by frisk0
Link to post
Share on other sites
  • frisk0 changed the title to Fejl på IHC controller

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok