Jump to content
IHC-User.dk
  • 0
Sign in to follow this  
Troels Larsen1354922265

Projekt kunne ikke indlæses

Question

Jeg ved ikke helt hvad der er sket, men på en eller anden måde er det lykkedes LK IHC Visual at uploade et projekt til min controller, den ikke selv kan læse. Alt fungerer fint, men jeg kan ikke lave ændringer. Er der nogen, der har oplevet lignende og fået rettet op på det? Jeg har hverken opdateret program eller firmware i mellemtiden.

Jeg har gemt filen flere gange på min disk, da jeg havde besvær med at få genereret en rapport - disse kan jeg heller ikke læse op med Visual.

Gudskelov har jeg en backup, men jeg har lavet en del ændringer i dag, som jeg helst ikke vil lave igen, hvis det kan undgås.

Jeg ved ikke om det er relevant, men jeg havde netop lavet min egen funktionsblok til styring af UNI 400 IHC/SA dimmere. Der er også u-mappede outputs, hvis det har noget at sige.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Jeg fandt ud af at jeg ikke var den eneste med oplevelsen. Det lader til, at der er gået et eller andet galt da jeg slettede et Lampeudtag for at lave det til en dimmer.

 

Jeg fik lært at projektfilen bare er en XML fil, og at døde links gør, at IHC Visual ikke kan indlæse den. Det kunne være en rar feature, hvis den validerede filen inden den sendte den afsted til controlleren :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.