Jump to content
IHC-User.dk
  • 0
Thomas Boyens

Kan ikke forbinde til controller

Question

Jeg har lige installeret IHC Bridge 2 ver 2.11 på en Raspberry Pi 3 b.

Jeg har lagt en beta licens ind men Homekit tjeneste er ikke kørende og jeg kan ikke forbinde til controller.

Den viser dog alarm log fra Controller.

Hardware info
Platform: OK
Ledig diskplads: 3.81 GB
IHC Status
Login status: Forbind. fejl
Rettighed:  
Tjenester
Homekit: Kører ikke
Sonos Service: OK
Licensstatus: Ikke aktiveret

Jeg er 100 på at det er de rigtige settings for controller.

Er der noget jeg har overset????

Navn Ip Port Brugernavn Adgangskode Send Batteri alarmer
    Test    Indlæs IHC-Controller 192.168.0.3 5900 admin

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hvis nogen kan hjælpe er remote support aktiveret :-) 

 

Navn Bridge-1846 Oppetid 0d 0h 46m IHC-Bridge ip 192.168.0.166
Licens nøgle 1846-14E9 Ledig diskplads 3.81 GB Ip Adresse 85.191.249.221
Hardware id 0000000071033217 Sonos Tjeneste Running Seneste check 15-08-2018 20:16:18
Version 2.11 Homekit Tjeneste Stopped Aktiveret 15-08-2018 19:26:50
Pi model Pi 3 Model B, 1024MB RAM IHC Kanaler 0 Senest set 16-08-2018 17:12:48

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, Thomas Boyens said:

Jeg har lige installeret IHC Bridge 2 ver 2.11 på en Raspberry Pi 3 b.

Jeg har lagt en beta licens ind men Homekit tjeneste er ikke kørende og jeg kan ikke forbinde til controller.

Den viser dog alarm log fra Controller.

Hardware info
Platform: OK
Ledig diskplads: 3.81 GB
IHC Status
Login status: Forbind. fejl
Rettighed:  
Tjenester
Homekit: Kører ikke
Sonos Service: OK
Licensstatus: Ikke aktiveret

Jeg er 100 på at det er de rigtige settings for controller.

Er der noget jeg har overset????

Navn Ip Port Brugernavn Adgangskode Send Batteri alarmer
    Test    Indlæs IHC-Controller 192.168.0.3 5900 admin

Hej Thomas

Licensen var bundet til en anden pi, den binder sig til den pi den bliver aktiveret på første gang, 

Jeg har nulstillet den, så den virker igen nu.

En anden gang, kan du bare generere en ny fra admin interfacet.

Claus

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 time siden, cis2131 skrev:

Hej Thomas

Licensen var bundet til en anden pi, den binder sig til den pi den bliver aktiveret på første gang, 

Jeg har nulstillet den, så den virker igen nu.

En anden gang, kan du bare generere en ny fra admin interfacet.

Claus

Tak for det. Så kører Homekit :-) Controller problem tror jeg ligger i firmware og Java. Prøver lidt forskeligt.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
12 timer siden, cis2131 skrev:

Hej Thomas

Licensen var bundet til en anden pi, den binder sig til den pi den bliver aktiveret på første gang, 

Jeg har nulstillet den, så den virker igen nu.

En anden gang, kan du bare generere en ny fra admin interfacet.

Claus

Hej Claus,

Jeg fik det til at virke og er meget imponeret. Men min controller døde 4 gange. Den blev i den status I/O var i indtil den fik en power cycle. 

Controller er en HW version 6.1 med Firmware 2.7.220. Kan det være noget IHC Bridge har "spammet" den med ??

image.png.57d5cd88784c767e671923fde17bc54b.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 minutes ago, Thomas Boyens said:

Hej Claus,

Jeg fik det til at virke og er meget imponeret. Men min controller døde 4 gange. Den blev i den status I/O var i indtil den fik en power cycle. 

Controller er en HW version 6.1 med Firmware 2.7.220. Kan det være noget IHC Bridge har "spammet" den med ??

image.png.57d5cd88784c767e671923fde17bc54b.png

 

 

Det kan godt ske, imens du opsætter den. Den laver at login mod controlleren hver gang du trykker på gem, og for de gamle controllere, koster det en del ressourcer.

Hvor har du den log fra?.. 

Claus

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 time siden, cis2131 skrev:

Det kan godt ske, imens du opsætter den. Den laver at login mod controlleren hver gang du trykker på gem, og for de gamle controllere, koster det en del ressourcer.

Hvor har du den log fra?.. 

Claus

Ja der blev nok lavet en del "gem". Jeg prøver at lade den køre uden at rette i setup. Log er fra nederste venstre vindue når man logger på controller i Serviceview. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.