Hop til indhold

Flytning af 3-benet telefonstik


Recommended Posts

Hej alle,

Jeg har i weekenden haft besg af en elektriker der skulle flytte et 3-benet telefonstik fra et værelse til stuen.

Kabler osv er trukket, men det resulterede i at jeg pludselig ikke har netforbindelse.

Kablet der kommer fra væggen er forbundet med et båt og et sort kabelt. Det nye telefonkabelhar så flere farver og faktisk 3 sorte kabler. Elektrikeren mente at vi bare kunne forbindel alle de sorte tilsort og det blå til blå. MEN det virker ikke.

Er der nogen der kan sige noget om der er gjort noget forkert?? Noget som elektrikeren har overset?

Link til kommentar
Del på andre sites

Alt efter hvad det er for en net forbindelse du har kan der være MANGE fejl kilder. Nogle ADSL forbindelser kommer med et skillefilter, som SKAL sidde i første tlf. stik på linien. Fra skillefilteret køre man så forbindelserne til telefoner og til ADSL routeren. Der må ikke være aktive telefoner eller andet på den linie hvor skillefilteret sidder. Alle telefoner etc. skal gennem skille filteret.

Hvis du ikke har noget skillefilter, så har du sikkert 2 seperate linier ind i huset. I dette tilfælde kunne det tyde på at din elektriker har fået afbrudt linien til din router. Du kan normalt se om dette er tilfældet ved at se om der er lys i WAN lampen på routeren. Sommetider hedder den ADSL eller noget helt trejde. Kig i villedningen til din router for at finde det rigtige navn.

Han kan selvfølgelig også have fået lavet en permanent kortslutning. Det er lidt svært at sige ud fra din beskrivelse.

Generelt kan man sige at der ikke bør være andre tlf. stik på den linie, som går til routeren, da disse kan give støj og dermed forringet eller manglende net forbindelse.

Link til kommentar
Del på andre sites

 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok