Hop til indhold

Ingen Forbindelse Til Controller Via Ihc Visual


Recommended Posts

Stod og skulle tænde for mit udelys via mobilen: Virkede ikke. Nå, men så kunne jeg da logge på PC'en troede jeg og tvangsstyre udgangen herfra: Virkede ikke. Her får jeg beskeden LK IHC controller ikke fundet men <10.0.0.22:443> svarer på ping. Øh siger man så - hvad er det lige der er gang i her?

Har set tråden med ipad hvor man har problemer med mobil adgang til sceneviews, men hvorfor kan jeg ikke komme på controlleren?

Link til kommentar
Del på andre sites

Java blokerer åbenbart for IHC programmerne. Har prøvet at sætte IHC'en ind i javas exception list (https://10.0.0.22:443), men det betyder blot at når man eks. prøver at starte serviceview.jnlp, så får man et par ekstra prompts og så står programmet ellers bare og snurrer uden der sker videre. Har sat sikkerhed til medium - hjælper ikke.

Link til kommentar
Del på andre sites

Problemet er løst. [...] Afslutningsvist lavede jeg så en hard reset af controlleren, og sidstnævnte gjorde så at jeg igen kunne komme i snak med controlleren.

 

Det er vist et kendt problem, der er begyndt at opstå for mange:

http://www.lk.dk/Lauritz+Knudsen/professionel/nyheder/nyheder/problemer-med-at-forbinde-til-IHC-Controlleren-via-netvaerk.page?

 

Husk at udfylde LK's spørgeskema:

https://www.surveyportal.dk/wq8/surveys/53163-86625/survey.html

 

-- 

Jakob

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 1 month later...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok