Hop til indhold

Smarthome


 Share

Recommended Posts

Nå nu begynder der endelig at ske noget på den "alternative" front (Z-wave/Zigbee):http://www.seas-nve.dk/OmSeasNve/Presserum/Pressemeddelelser/2011/100%20kunder%20skal%20teste%20den%20intelligente%20bolig.aspxhttp://www.seas-nve.dk/OmSeasNve/Klima/SmartHome.aspxhttp://www.greenwavereality.com/DA/https://market.android.com/details?id=com.greenwavereality.GreenWave&feature=more_from_developerRigtigt fedt med muligheden for "remote" at kunne aflæse hvert forbrugssted/stikkontakt individuelt.Om føje år er det slut med IHC :unsure: med mindre de hopper med på vognen og laver integration.

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej LarsOm ikke andet, er jeg i hvert fald enig med dig i, at det er godt med noget konkurrence på området :-) Det er som bekendt til gavn for såvel pris som udvikling.Kald mig bare miljøgris, men for mig handler den intelligente bolig mere om muligheden for at kunne styre komfort og sikkerhed, end muligheden for at følge med i forbruget på den enkelte stikkontakt, mens jeg sidder på min arbejdsplads, i sommerhuset eller lignende, og drikker kaffe ;-) Jeg synes meget det er det som lægges vægt på hos SEAS-NVE.Jeg synes det er ærgerligt at LK IHC er så forholdsvis lukket som det er, for muligheden for at kunne kombinere de forskellige fabrikater og standarder, ville for mig være det ideelle.Hilsner Ole

Link til kommentar
Del på andre sites

Ja miljø og CO2 er jo meget polittisk korrekt for tiden, så et eller andet skal de jo slå på. For det at kunne tænde/slukke en lampe er der jo ikke noget nyt i. Er ganske enig i "komfort" har stor prioritet/betydning. Det man vinder/sparer på et inteligent system kan man jo så passende konvertere til komfort ;-)

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok