Hop til indhold

Hvor starter man?


Recommended Posts

HejEr helt "grøn" indenfor IHC installationer, men er blevet meget fristet til at monterer det i huset. Findes der en starter guide i forhold til at programmere og opsætte? Arbejder til dagligt med softwareudvikling, så logikken i programmeringen burde ikke være et problem. Måske ville en forklaring af de forskellige termer være nok?Hvad menes der f.eks. med KIP, puls osv. Nogen der lige vil hjælpe mig igang. Mvh jacob

Link til kommentar
Del på andre sites

HejEr helt "grøn" indenfor IHC installationer, men er blevet meget fristet til at monterer det i huset. Findes der en starter guide i forhold til at programmere og opsætte? Arbejder til dagligt med softwareudvikling, så logikken i programmeringen burde ikke være et problem. Måske ville en forklaring af de forskellige termer være nok?
Nej,men et godt sted at starte er at læse mange af de gamle indlæg her på sitet :cheer: og så selvfølgelig LK´s hjemmeside.http://www.lk.dk/download/Manualer/IHCManualMarts2010.pdfOg ON-line kursus:http://www.lk.dk/sites/Lauritz%20Knudsen/professionel/uddannelse/online-kurser/ihccontrol_webtest/index.htm
Hvad menes der f.eks. med KIP, puls osv. Nogen der lige vil hjælpe mig igang. Mvh jacob
KIP = skift tilstand (fra ON>OFF eller OFF>ONPuls = siger næsten sig selv, men oftest en 250ms logisk aktivering (ON) osv = :whistle:
Link til kommentar
Del på andre sites

 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok