Hop til indhold
  • 0

Programering af Dimmer


Rasmus Degn Moosdorf
 Share

Spørgsmål

HejEr der nogen der vil være behjælpelig med et foreslag til en programmering af nogle spots med dimmer uni 400?Jeg har fem hanebånd, hvor jeg har 3 spots i hver. Den yderste række bliver styret på en dimmer, og midterste på en anden. Alle spots er på 230v. Midt problem ligger i at den yderste bjælke slet ikke kan tænde mere mens den miderste godt kan, men efter et stykke tid begynder de at blinke....Er lidt på bar bund, nogen der har oplevet dette før?Mvh Rasmus

Link til kommentar
Del på andre sites

3 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

Prøv at kikke på lampen på fronten af dimmeren. Blinker den og kan du tænde/slukke vha af den ?http://www1.lk.dk/katalog/vejledning/9894722_04.pdfDet kan være den er lige på grænsen med 10. spots, hvis det er 50w (=500w belastnig) Selv med 35w er det måske nok til den bliver lige rigelig varm.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

Det ved jeg ikke :laugh: Nej så er det jo nok ikke overbelastning. Og det skyldes formentlig heller ikke nok belastning mht min forbrug, hvis du har en række med kun 5 spots som virker OK.Men tilbage til mit spørgsmål:Prøv at kikke på lampen på fronten af dimmeren. Blinker den og kan du tænde/slukke vha af den ?

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok