Hop til indhold

www.homeseer.com


Jakob Sand
 Share

Recommended Posts

  • Svar 56
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Den hurtige version er at her er virkelig mange muligheder for at koble IHC anlægget op med alverdens andre hw og sw leverandører. Homeseers styrke er i min bog deres åben pluginmodel: http://board.homeseer.com/forumdisplay.php?f=647Jeg har fx. installeret skypeplugin (da jeg ikke har ikke fastnet telefon)resultater er at jeg kan benytte skype både som trigger for en action (fx. sende en sms til homeseer) også lad den eller de efterfølgende actions bl.a. være en række IHC udgange.Jeg installeret et bluetooth plugin - der kan trigge at jeg kan tænde en type lys når en mobil (min fx) er i huset og et andet når min kones mobil er. Endelig har jeg installeret MS Mediecenter plugin'et der gør at jeg kan styrer hele mit IHC gennem mit MCE interface.Jeg er ved at installerer et 1-wire modul så jeg kan få temp. følere der kan trigge IHC. Alt dette er sket uden at kode en linie. Hvis man kan programmerer kan man selv afvikle alle de typer programmer man ønsker ved en given action/trigger event.Alle kan installerer produktet på prøve i 30 dage og det kan anbefales inden lige at se de 4 film der gennemgå systemets grundlæggende opsætning.Hvis ICH V1 skal kobles til skal du installerer dette plugin (vejledning er med og er OK).http://ihcsoftwarekit.sourceforge.net/

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 1 month later...

Jeg tror ikke der er adgang til den nye. Dem der har udviklet homeseer/IHC har kun gjort det til den gamle controller.Desværre har LK en efter min mening totalt misforstået opfattelse af hvordan man skaber et levende og involveret miljø omkring deres produkter. Så de vil ikke åbne op for deres kommunikationsprotokoller.Men det hele ligger jo som open source - så bolde er givet videre til dygtige programmører.

Link til kommentar
Del på andre sites

Ok surt...Jeg ligger faktisk inde med en gl controller. Kan man koble en ny og gammel controller sammen så homeseer kan kommunikere gennem den gamle controller. Er godt klar ovver at det ikke vil være nær så godt, men ville det bare være muligt at få nogle "flag" fra homeseer til at starte forskellige ting i den nye controller??

Link til kommentar
Del på andre sites

Det kunne du jo kunne gøre... Men det er jo meget begrænset hvor meget du kan få ud af din controller så..Jeg ved dog ikke hvad den siger til at man fra ens controller udgang nr 1 kobler en anden controller til, samtidig med et udgangs modul, om den så sender signalerne til begge 2, eller om det hele bliver under ligt :)Hvis man kan det, kan man jo bare sammenkoble alle ind og udgange på en ny og en gammel controller, samtidig med at man har ind og udgangsmoduler på..

Link til kommentar
Del på andre sites

HejJeg har fået det til at virke ;-)Jeg har koblet den nye og gamle controller via en I/O på hver. Så nu har jeg 16 kanaler hver vej.Som en lille test har jeg nu gjort så jeg kan springe til næste nummer i mit Sonos musikanlæg via et IHC tryk. :woohoo: Kunne godt tænke mig og høre hvad i køre jeres homeseer på. Lige nu kører jeg min på min bærebar, kan ikke lige finde noget andet der bruger mindre strøm.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 1 month later...

Nu har jeg så haft homeseer kørende i et stykke tid. Der er en del problemer med at forbindelsen med ihc og homeseer timeouter lige pludselig.Jeg regner med at komme uden om dette problem ved at genstarte min homeseer server automatisk når det sker. Skal bare lige ha fundet en måde at detektere når timeouten sker.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share


×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok