Hop til indhold

24 volts ringeklokke ???


Jacob DH
 Share

Recommended Posts

Hvor kan man finde en 24 volt ringeklokke eller anden brugbar lydgiver til dørklokke (ikke LK´s alarmlydgiver)Jeg anvender en programblok, som tilsyneladende virker. Den giver 24 volt, når trykket påvirkes og slukker så snart trykket slippes. Kan bare ikke finde en brugbar ringeklokke, der forsynes med IHC spændingen på 24 volt. Jeg har p.t. en 24 volts gammeldags klokke, som ikke virker. Jeg kan i hvertfald ikke få justeret selve hammeren, der skal slå på metalklokken. I starten virkede den nogenlunde, men da jeg forsøgte at justere hammeren, har det ikke funket tilfredsstillede siden. Klokken aktiveres når trykket aktiveres og slippes, men duer ikke. Har nogen en løsning, hvis man ønsker at benytte IHC spændingen til ringeklokke ???MVh. Jacob Hansen, emma@dahlmann-hansen.dktlf. 4199-6177

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 8 months later...

Chris skrev:

Den bedste og sikreste løsning er nok relæet... Når du bryder strømmen til en spole inducere den en strøm der kan ødelægge dine moduler.... Er vist også lettere med en spændingsreducere, dog stadig med en diode ;-)
En diode til 1kr. er nok billigere end relæet :laugh:Men omvendt er en standard ringeklokke nok billigere end en der kan klare 24V.
Link til kommentar
Del på andre sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok