Hop til indhold
  • 0

Udv. lys med PIR i IHC dimmer


Lofterpalle
 Share

Spørgsmål

Hej

Er der en skarp IHC programmør der kan hjælpe mig her? Da jeg har Dimmer funktionen kan jeg ikke rigtig teste det.

Jeg ønsker at tilføje to funktioner til udv. lys- Lige nu har jeg alt udv. lys der tænder på lux føler, men ønsker en ændring.
1- Den funktion jeg har nu er,  at udv. lys tænder på lux føler og den "nye" funktion jeg ønsker tilføjet er at når der er bevægelse skal lys dæmpes op til 100% og gå tilbage til oprindelig indstilling efter f.eks. 3 min. (Funktion er også bestemt af kalender)

(Jeg bruger LK IHC Dimmer 2 kanal her)

2. Den anden funktion (f.eks. bestemt af kalender) skal lys ikke tænde på lux føler men kun på PIR sensor og slukke igen efter en tid.

Jeg har brugt følgende blokke som fungere lige nu rigtig godt, dog vil jeg har PIR sensor ind over.

Blok 2.1.04.a kalender til styring af ugeur

Blok 2.1.02.b uge ur til udv. lampe

Blok 2.1.02.b uge ur til standerlampe

Har tænkt mig at bruge 1.4.02.a PIR styring, men ved ikke hvordan jeg får den ind i loopet?

image.png.9cd0fbc725ac4a817c5481ac23714536.pngimage.png.9a76e938b8e128261df97e46d980deb9.png

Link til kommentar
Del på andre sites

Recommended Posts

  • 0
16 minutter siden, Lars1 skrev:

Det virker umiddelbart unødvendigt kompliseret med 2 forskellige lampe styringer af 2 lamper som sidder så tæt at de styres af samme PIR. Det samme med forskellig ur styring, men hvis det er det du gerne vil have, så gælder mit forrige indlæg fortsat, med den ændring at du erstatter PIR A og PIR B med PIR.

 

Det tænkte jeg også på, at jeg gør det måske for besværligt for mig selv .

 

19 minutter siden, Lars1 skrev:

Man kan nemt komme til at gøre ting unødvendigt kompliceret med LK IHC. Langt de fleste af de avancerede funktioner jeg lavede da jeg installerede IHC for snart 15 år siden har jeg slet ikke brugt de sidste 12-13 år. Jeg har i alt 10 lamper samt 7 PIR placeret hele vejen rundt om mit hus. Jeg startede også ud med udendørs lys styring med tidsstyring, skumring, PIR, manuel overstyring m.m. Manuel overstyring findes fortsat i mit program, men er kun forbundet til 1 lampe, og har ikke været brugt i flere år. Tidsstyring er helt fjernet, således at samtlige lamper idag tænder på 25% når skumring indtræder (1 lux måler mod nord) og skruer op til 100% i 2 min. når en PIR i lampens område bliver aktiveret. Efter at jeg har skiftet til LED pære, kan jeg måske spare omkring 50-100W om dage ved at slukke lyset i 5 timer om natten, men det er kun ca. 75-150 kr. om året ved en el pris på 5kr. pr. KWh. Så vil jeg heller have den ekstra tryghed det giver at der er lys på huset hele natten, især når jeg ikke er hjemme (indbruds sikring)

- men du har ret, det kan være jeg ikke får brug for det, men en dag der vil være behov for ændring UR tider, er det rart det kan gøres fra teamviewer. Jeg har brugt det nogle gange. 

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok