Jump to content
IHC-User.dk

Rmp

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 1. Rmp

  Varmestyring

  Tusind tak for svar. Du har selvfølgelig ret det er et komplet sæt med pumpe og fordeler jeg sammenligner med. Men hvis du mener der er for ca 5500 plus kabler Og så ca det samme for controlleren så er der jo stadig 4000kr før det går i nul at finde pumpe og det for. Og så har jeg jo controlleren. Men i forhold til stikkontakter og tænd/sluk så er det vel desværre ikke så simpelt bare at trække tomrør ud til de eksisterende og så trække et ekstra kabel for at få det med, skal alligevel skifte loft og rille ud til antenne.
 2. Rmp

  Varmestyring

  Hej er ny herinde så håber det er et okay spørgsmål ellers må det gerne slettes. Da vi lige har købt hus og skal i gang med noget renovering er vi kommet til at kigge på gulvvarme, de fleste systemer vi har kigget på ligger på 12-15000kr (uden slanger) for det vi skal bruge plus montering. Vi er så faldet for ihc varmestyring da vi synes det ser godt ud med de indbyggede sensorer som matcher den restende el installation. I første omgang er det 3 værelser, 1gang , stue og køkken alrum. Nogen der har en ide om det kan laves for de ca 15000kr som et andet system ville koste. Ved godt at ihc måske er lidt overkill i forhold til varmestying men vil gerne have alarm på vinduerne når de skal skiftes og skifte til wireless hen af vejen. Det bliver selvfølgelig ikke udnyttet maksimalt men som jeg har forstået det, kan man ikke “bare” trække ihc kabel til nuværende kontakter og stik og så koble det på så det bliver nok wireless. Håber spørgsmålet giver mening. God dag Hilsen René
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.