Hop til indhold

Fatherthebrave

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Fatherthebrave's Achievements

  1. Tak skal du/I have. Nu har jeg sendt oplysningerne videre til elektrikeren. Håber han kan bruge dem, så jeg kan komme videre i fejlsøgningen og få dokumentation for hvordan anlægget er sat op.
  2. Til Lars Tak for dit hurtige svar. Har forsøgt at følge med i den tråd du henviser til. Jeg bliver klogere. Så vidt jeg kan se, så har jeg Visual 1. Hvis jeg forstår dig ret, så burde det være muligt at hente dokumentation mv over i en ny fil. Er det korrekt? Og hvis man har dokumentationen, kan man så lave fejlfinding derfra? Eller kræver det noget mere? Jeg bliver usikker for den ellers gode og dygtig elektriker fra K&L sagde at det ikke var muligt at lave fejlfinding på systemet som de ellers kan på nyere systemer. Det krævede nemlig at han havde adgang til dokumentationen og det havde han ikke.
  3. Har overtaget et gammel IHC anlæg. Det er mindst 12 år gammel og skulle være første generation. Har desværre ingen oplysninger om hvordan det er sat op eller lign. Er der ingen muligheder for at få disse oplysninger ud af systemet, således at der kan fejlfindes eller opsættes på en ny måde. Det fortalte elektrikeren. Men kan det virkelig være rigtigt?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok