Jump to content
IHC-User.dk

Søren Karsberg

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. IHC captain lyder spændende, hvor finder jeg info om det?
 2. Hej forum Jeg vil rigtig gerne blive informeret på enten SMS eller via IHC Remote ved forskellige hændelser, fx til og fra slået alarm, alarm udløst ved brud af skalsikring eller PIR. Jeg vil høre jer om jeg er nød til at installere et SMS modem eller jeg kan gøre det fx ved brug af IHC Remote?
 3. Jeg har fjernet mine 3 Alarm zoner og erstattet det med en alarm funktionsblok, der ser ud til at køre uden problemer nu, så det er super. hved der er nogen som har erfaring med at programmere flere zoner på IHC alarmen så vil jeg meget gerne høre hvordan I har gjort det?
 4. Tak for dit hurtige svar! Grunden til at jeg bruger 6.2.01h 3 gange er at jeg gerne vil bruge 3 koder med følgende funktion: Kode 1: slår alarm til og fra med fuld skalsikring + PIR følere (når vi ude af huset) Kode 2: slår alarm til og fra med fuld skalsikring (til brug om natten) Kode 3: slår alarm til og fra med delvis skalsikring hvor enkelte vinduer ikke er slået til (til brug og natten om sommeren) Kan jeg opnå den funktionalitet ved brug af en 6.2.01h? Jeg forstår ikke hvad du mener med at jeg har tilføjeret flere magnetkontakter til een indgang? Vores elektrikker har oprindeligt i nogen tilfælde valgt at sammenkoble 2-3 magnetkontakter i en fysisk sløjfe på en indgang (seriel forbundet). Kan du ikke forklare hvor i programmet du ser at jeg har koblet flere magnetkontakter på een indgang?
 5. Tak for dit råd. Jeg har vedhæftet mit program og håber der er nogen i forrummet som kan finde fejlen. IHC_Program_V35.vis
 6. Hej Ejvind Tak for dit hurtige svar. Jeg har et batteri som er gammelt og ikke fungerer. Men jeg kan også se i programmet at jeg ikke har linket udgangen for back-up (installation) til nogen funktioner. Jeg tænker at det er en programmeringsfejl mere en hardware fejl da alt virkede perfekt inden jeg skiftede controller og jeg har ikke ændret andet. Jeg har haft lidt mistanke til instillingerne for Alarm funktionen hvor der i den nye version er tidsintervaller for kode aktiv / passiv, er ikke sikker på hvad diss gør og de også ændrer status i tastaturet i passiv tidsintervallet? Mvh Søren
 7. Hej forum, Jeg har skiftet min kontroller fra en Visual 1 til Visual 3 controller. Jeg har programmeret hele programmet op fra bunden inkl. alarm modulet. Jeg har ikke foretaget nogen ændringen i tavlen pånær at skifte ledningerne fra den gamle controller til den nye. Efter at have rettet nogle enkelte programmerings fejl virker alt som før og jeg kan også styrre belysning osv, med IHC remote app'en. Men der er et problem med min alarm. Den virker korrekt 90% af tiden men i visse situationer (når jeg er hjemme) ændrer status sig fra "grøn" til "rød" og jeg kan ikke ændre den tilbage ved at taste koden ind på kodetastaturet. Hvis jeg forsøger at gøre det ændrer status sig bare tilbage til "rød" status. Men alarmen er ikke slået til da hverken brud af skalsikring eller bevægelse af PIR får alarmen til at starte. Efter noget tid (varierende) går den tilbage til status "grøn" og alt fungerer perfekt igen. Jeg bruger funktionsblok 6.2.01h. Da jeg er relativ ny i IHC programmering tænker jeg at jeg har lavet en fejl i programmeringen, men kan simpel hen ikke finde den selv. Er der nogen af jer mere erfarne IHC programmører som kan hjælpe mig her? Jeg vil meget gerne uploaded mit program hvis det kan hjælpe. Med venlig hilsen Søren
 8. Hej igen Jeg kan ikke forbinde med Visual eller firmware pladerne, hvilken IP adresse skal jeg skrive under kommunikationsinstillinger i Visual, hvordan finder jeg min IP adresse? mvh søren
 9. Hej forum, Jeg har opgraderet min controller til Visual version 3, programmeret hele mit program op igen, alt virker fint. Nu vil jeg gerne have adgang til min controller ved brug af IHCRemote på WIFI. Jeg har købt den på forummet anbefalede WIFI dongle, sat den i controlleren, indtastet SSID og WPA PSK kode i Administrator. Den ser ud til at være forbundet, donglen blinker med grønt lys. Jeg har downloades IHCRemote fra Appstore, og udfyldt lanhost = 192.168.1.3, Wanhost = ihc.cometpeople.com, username = admin, kodeord = admin. men når jeg forsøger at forbinde til controlleren så får jeg følgende fejl: Connection Error, connection timed out, please verify your connection settings, Code: 0. Har I nogen ide til hvad jeg gør forkert her? mvh Søren
 10. Jeg har nu forsøgt på en anden pc at installere visual softwaren osv. Nu virker det, meget underligt da jeg har gjort præcis det samme på begge PC’er og de kører begge Windows 10. Nå men nu er jeg igang med at downloade nyeste firmware. Tak for jeres hjælp, det kan være jeg vender tilbage med andre spørgsmål senere.
 11. Når jeg skriver “ping udb” i command line får jeg følgende tilbage: Pinging usb [10.18.93.2] with 32 bytes of data: Request timed out Request timed out Request times out Ping statistiks for 10.18.93.2: Packets: Sent = 4, received = 0, lost = 4 (100% Liss) Hvad tænker du om det?
 12. Er det korrekt forstået at Administrator programmet ligger inde under LK IHC folderen under Programmer i Windows, der hvor Visual, firmware loaderen, osv ligger? Hvis ja så er den der ikke.
 13. Jeg har haft en velfungerende visual 1 controller (den med RS232 interface), nu har jeg købt en visual 3 controller og omprogrammeret hele mit program da det gamle program ikke kan køre på den nye controller. Inden jeg omskifter de to cotrollere vil jeg gerne sikre mig at der er hul igennem, derfor satte jeg først 24v spænding til den nye controller 3, hvorefter den blinker grønt (1 hz) efter lidt tid. På min PC har jeg så downloaded den nyeste version af Ihc Visual softwaren samt den tilhørende firmware. Ifølge ihc manualen skal jeg så tilslutte USB kablet, men jeg kan ikke få kontakt til IHC Control via https:/usb. Når jeg starter firmware loaderen og trykker “1 Tilslut” så bliver den hængende i “forbinder til controller...” Så jeg har ikke fat i controlleren.
 14. Hej igen Lige til info så er jeg ikke i stand til at tilgå IHC Control via http://usb/
 15. Hej Forum, Jeg skal til at opdatere min gamle Visual Controller version 1 til version 3. Jeg har downloaded hele installatør software pakke fra LK (VIS.R.03.04.54.ZIP) og installeret den på min PC. Jeg har åbnet Firmware Loaderen og tilsluttet Controller til PC via USB (den giver en Ping lyd). Jeg har downloaded seneste Firmware til min PC. Men når jeg trykker "1 Tilslut" står den bare og hænger med beskeden "forbinder til controller...". Jeg kan desuden ikke finde IHC Administrator programmet nogen steder efter min installation af Visual softwaren. Håber I kan hjælpe mig her?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.