Jump to content
IHC-User.dk

Peter Østergaard Godiksen

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej, Efter at jeg har lavet en slukalt, har jeg problemer med mine kombidæmpere, De aktivere først udgangen efter 2-3 tryk. Er der andre som har samme problem eller ved hvad fejlen er? Jeg bruger 1.2.03.d. Trådløs dimmer FB
 2. Hej Torben, Det er også sådan at jeg har indstillet det. Udgangen skal på et trådløst lampeudtag.
 3. Det er funktionsblokken med som op/ned, hentet her fra siden.
 4. Hej igen, Hvordan skal FB indstilles hvis at jeg gerne vil have uret aktivt i tidsrummet 15-22. Altså lyset skal tænde hvis at der er mørkt imellem 15-22? Jeg har forsøgt mig, men det virker ikke efter hensigten. på forhånd tak.
 5. Hej, Hvordan uploader man FB til sol op/ned til sit projekt?
 6. Tak for svaret. Ved du om det kommer en version 2 af unidæmperen?
 7. Hej Alle. Jeg er ny her på siden, da jeg skal lave IHC installation i en eksisterende el installation. Jeg har købt brugt en IHC controller med viewer samt 10 relæ lampeudtag og 3 tryk for 2000 kr. Det er planen at det hele skal styres trådløst. jeg vil købe 5 unidæmpere(sender/modtager) er der nogle som har erfaringer med Disse, når de skal dæmpe LED? Det er Osram lyskilder. På forhånd tak.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.