Jump to content
IHC-User.dk

Hornung123

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Hej Lars 1 Du svarede så lige midt i mellem. Lige netop det jeg ønsker, altså at f.eks. 2-3 pulser inden for 10 sek. aktiverer alarmen, eller den anden løsning med en timer vil jo også gøre det, det ville jeg kunne lave i IHC Term på få minutter, MEN er totalt lost i Visual 3 programmeringen. Står nemlig og skal på ferie her nu, så ville jo gerne have en nogenlunde fungerende alarm, MEN kan det forklares/laves nogenlunde nemt/simpelt ?
 2. Hej Lars Jacobsen Lyder som løsningen på mit problem, må dog indrømme fra at være en "ret habil" IHC Term programmør, så er jeg nu total amatør Visual 3 programmør, har endnu ikke fundet ud af at ændre på standard FB blokke. Jeg kan tilsyneladende ikke få logikken i dens opbygning ind i min hjerne, MEN har dog fået en superløsning med alle mine forskellige ting, DOG har jeg lige det alarm problem, som du lyder til at have løst. MEN jeg formoder ikke du har en FB jeg bare lige kan bruge i mit system eller ??
 3. Hej Lars Tak for hurtigt svar, altså det virker faktisk også fint, både med 6.2.01h og Pir 24V, MEN jeg får alt for ofte fejl alarmer, også fra flere forskellige PIR i huset, på trods af at de alle er sat til laveste følsomhed. Skal dog lige siges at jeg ikke "har taget højde for at signalet er inverteret" i programmeringen, men som nævnt virker det også fint nok (næsten), jeg får fejl alarm i 30-40 % af gangene den er tilsluttes, det er naturligvis ikke ret godt. Men kan jo ikke gøre følsomheden lavere end nu (så vidt jeg ved). Men siger du at jeg evt. skal ændre noget i 6.2.01h pga. af jeg IKKE bruger rigtige alarm PIR ?
 4. Hej, har opgraderet min gamle IHC controller til Visual 3.0, den gamle var med alarm programmeret til almindelige Pir sensorer, hvor jeg godt nok måtte programmere at der skulle 2 pulser til at aktivere alarmen for at undgå fejlalarmer, efter en del fejl alarmer efter skift til Visual 3.0 og FB 6.2.01.h har jeg så skiftet alle min 8 GAMLE PIR sensorer til nye 24V Pir sensorer, som jeg så her efterfølgende læser mig til IKKE kan bruges til alarm (igen var jeg lidt for hurtig der) MEN kan man virkelig ikke programmere (som i den gamle version) at der skal 2 pulser indenfor en en tidsangivet periode til at aktivere alarmen ? Er der ikke flere som mig der har der har opgraderet og derfor har de "gamle" Pir sensorer siddende flere steder i huset. Kunne jeg være heldig at nogen havde lavet en FB til det ?
 5. Sig ENDELIG til hvis det bliver gjort, jeg har også "gamle" røgsensorer plus det "gamle" alarm system, jeg gerne ville have med over i min nye controller
 6. Mange tak for det !! Lidt tåbelig metode, men det virker. Mange der opgraderer fra IHC Term, har vel samme problem.
 7. Sikkert et dumt spørgsmål, men har VIRKELIG ledt og kigget længe nu, jeg har kun de gamle Dimmere 350LR som programmeres via funktionsblok 1.2.01c, kan kun vælge 1.2.02c i den nye Visual version, 1.2.02c virker også på den gamle Dimmer 350LR, men der er nogle flere funktioner der forvirrer mig lidt. Nu til spørgsmålet, kan man ikke downloade "gamle" funktionsblokke et eller andet sted ?? Mvh Peter (nybegynder)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.