Hop til indhold

Dennis Kim Høilund

Members
  • Antal indlæg

    13
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Dennis Kim Høilund

  1. Jeg prøvede at lave IP adresse og gateway om, så de lå indenfor ny router - nu virker det.
  2. Hej Lars Tak for dit svar. Jeg har lige prøvet ipconfig. hvor jeg får følgende: Skal jeg så logge på controller via USB og ændre herinde: Til f.eks 192.168.1.3?
  3. Jeg har skiftet internet udbyder fra Stofa til Fibia. Efter opsætning af nyt internet har jeg ikke adgang til systemet. Det eneste der er udskiftet i min installation er den router der levere netforbindelse. Men siden den er sat op har jeg ikke kunne få adgang via min app på telefonen og ej heller via IHC Visual. er der nogen der kan vejlede mig til at få kontakt igen? Bonus spørgsmål: mit lys over kogeø er med dimmer. Jeg har besvære med at slukke dem om aftenen. Det er som om der er et tidspunkt, hvorefter det er umuligt at slukke dem. Visual er version 2.8.6 Vedhæftet er lidt screendumps fra mit system
  4. Hej Henning Tak for dit input. Jeg er ikke så velbevandret i dette. Kan du hjælpe mig. Dels til at oplyse hvad din FB gør - og hvordan jeg indsætter den?
  5. I min installation er alle stikkontakter i huset dobbelt grisetryner. Det er programmeret, at stikket til højre kan tændes/slukkes fra et wireless tryk i det pågældende rum. Jeg har dog nogle rum, hvor jeg syntes det ikke giver mening, og har et ønske om, at begge kontakter levere strøm, når der sættes stik i - altså uden en tænd/sluk funktion. Hvordan fjerner jeg tænd/sluk programmeringen og er sikker på at der er tændt i stikket?
  6. Hej alle I kloge Jeg har nu fået opdateret min HW 6.1 til nyeste firmware, takket være jeres workaround herinde. Pt. virker det uden problemer - og kan ikke mindst tilgås fra app på telefon samt via ip. Idet jeg ikke har haft "kontakt" til den i længere tid, havde jeg et par ting der skulle rettes. Ved opsendelse til controller, fik jeg så vedhæftede fejlmelding. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal lede efter. er der nogen der kan hjælpe?
  7. Det er også fair nok - det forventede jeg heller ikke at du gjorde Jeg har nu fundet en download af firmwareuploader 1.3.3. er det så "bare" at opdatere til den nye firmware og se hvad der sker? Såfremt det går i ged. Er det så muligt at rulle tilbage til den gamle firmware, jeg har i dag?
  8. Hej Lars, igen Vil det sige, at jeg godt kan opdatere min controller til seneste firmware uden det giver udfordringer?
  9. Hej Lars1 Tak for svaret. Jeg forsøger mig med workarounden og håber jeg kan finde ud af det Vil det give mening at udskifte min controller?
  10. Hej Jeg har lige siddet og læst om IHC Bridge, og syntes det lyder ret smart. Da jeg er en novice i IHC, vil jeg høre om der er en helt basic vejledning til installation af Rasberry på IHC installationen?
  11. Hej med jer. Jeg er ny her på "kanalen". Jeg bor i et hus med en IHC installation. huset er fra 2007. Vi har boet i huset siden 2014. Som udgangspunkt er jeg glad for installationen. Men jeg syntes også at teknikken giver mig nogle problemer ind i mellem. Jeg vil herunder ridse op hvad jeg slås med, og høre om jeg kan få hjælp fra jer. Kontakt systemet: Jeg har IHC Visual installeret og kan hente mit projekt ned - og i princippet kode det om. Men jeg kan ikke komme i kontakt med det via IHC Control (hedder det serviceview). Jeg har IP adressen og får ved indtastning af denne et skræmbillede frem, hvor jeg kan vælge "IHC Administrator" eller "IHC Serviceview". Men ved valg af begge får jeg et skærmbillede med beskeden "unable to launch application". Er der et trick til hvordan jeg kommer dette til livs? Manglende kontakt til wireless tryk: Jeg har netop skulle skifte batteri i et tryk. Det virker til at være helt dødt. Efter batteriskift virkede det lidt en halv dags tid. dagen efter var det dødt. Ved endnu et skift virkede det, hvis man trykkede dobbelt og/eller langsomt og bestemt. et par dage efter døde det helt. Nu har jeg prøvet at skille det ad, men med tre forskellige batterier, har det ikke været muligt at få liv i det. Jeg har endnu et tryl, de rer løbet tør for strøm, og her virker det også til at det ikke er en hjælp at skifte batteri. Skal jeg regne med en løbende udskiftning af mine tryk, nu de er over 10 år gamle? eller er der et trick? Evt. udskiftning af wireless tryk: Såfremt jeg jf. ovenstående skal udskifte tryk, er der så nogle der kan guide mig til at gøre dette i systemet? Jeg tænker at noget af dette er banale spørgsmål. men jeg håber i vil hjælpe alligevel.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok