Hop til indhold

Kelll

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Kelll's Achievements

  1. Tak for velkomst. Men har nu været her i mange år. Kunne bare ikke huske hvilken mail og kode jeg havde brugt.. Ihc tablet er kun til iOS vist. Og de skriver osse at lk ihc app virker ok på Ios men ikke på Android desværre. (jeg har svært ved at forstå at lk ikke har interesse i at løse dette problem) Med hensyn til alarm. Så ser det ok ud det du har der. Hvilket program har du brugt til det? Har du alle døre på en kreds og alle vinduer på en anden kreds?
  2. Kelll

    Personlig opdatering

    Hej ihc "nørder" (posigtivi ment) jeg har lavet ihc en 20 års tid men de seneste par år er det ikke blevet til så meget. Men nu er jeg ved at udvide min egen ihc. Og i den forbindelse har jeg brug for en opdatering. Der har i mange år været problemer med lk ihc app, så har ihc remote virket men efter han fik børn gik det vist istå osse. Lk har lavet en opdatering til deres app men den får bestemt ikke ros. Hvad bruger i? Jeg er modstander at for mange trådløse produkter, men må erkende at lk ihc wireless dimmer er super smarte. Det var på tale at de skulle komme i en din udgave men kan ikke finde dem. Montere i stadig wireless dimmer ved tavlen? Jeg har osse ihc alarm men har aldrig brugt det, da jeg synes at brugerfladen var forældret (manglede et display med status og eventuelle fejl) hvordan har i løst det? Jeg er meget interesseret i at høre hvordan i bruger jeres ihc. Og møder gerne op til en fag snak om hvordan i har løst opgaverne.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok