Jump to content
IHC-User.dk

Chris Power Bertelsen

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chris Power Bertelsen last won the day on February 4 2019

Chris Power Bertelsen had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var præcis sådan jeg havde forestillet mig. Mange mange tak
 2. Det er simpelthen for at slippe for at ventilatoren hiver alt varmen ud af rummet før man er kommet under bruseren, var så smart at købe den med bedst m2/t jeg ku finde, og med relativt lille bad er der næsten gemmentræk i rummet. og det behøver ik være synlig nedtælling. men bare mulighed for at ændre på slut tiden (timer) lige så nemt som puls tiden, forstår du hva jeg mener med det?
 3. Nu må du ik misforstå, var kun manuel off det lykkedes mig at få styr på, hvis du kan være behjælpelige med de andre par ting ville det være fantastisk
 4. Det var lige sådan noget i den stil jeg var på udkig efter, mange TAK, er det muligt at tilføje: At første puls er "15 sekunder ON" - og derefter overgår til pulstider man indstiller (for at man ved den er blevet tændt) og en synlig "nedtælning til OFF" så man ikke skal "åbne" funktionsblokken og en input til "manual OFF" - EDIT: Det lærte jeg selv at tilføje blokken
 5. Er der nogen der kan være behjælpelige med at lave en funktions blok til noget udsugnin. Den skal ved aktivering: Starte udsugning 5 min Pause 5 min Starte 5 min Pause 5 min Osv Og så slukke efter en time På forhånd tak, Mvh Chris
 6. Jeg er ik så skarp i sådan noget netværk, så viste ik om der var en måde at klare sådan noget på, men tak.
 7. Hej, Er der nogen mulighed for at få det til at virke uden en portforward? Jeg har en fiber boks fra energi Fyn uden mulighed for noget som helst.
 8. Det sjovt sådan noget ik bare kan ligge som data i ens program, jeg brugte det meste af en time på det pjat, men så ved man det til næste gang. Tak for hjælpen.
 9. Nåe så forstår jeg bedre, jeg regnede faktisk med man bare ku overføre til en anden Controller og så ville det køre uden problemer.
 10. Så fik jeg hul igennen, dog på en anden controller, m. samme version, men denne gang gik det som smurt, og har efterfølgende fået forbundet med min mobil også. Mange tak for hjælpen, og tak til trådstarter for fiffet om man ku lave sådan et trick. Og er der nogen der skulle finde ud af hvordan man klare den type som driller, er jeg åben for input.
 11. Så alle enheder skal man ha fronten af? og ja det var i forbindelse med reset firmwaren, men hvordan kan det ha indvirkning på den udgave der ligger på min computer? EDIT: Så er de linket igen, en times renden frem og tilbage.. But.. Tak for hjælpen
 12. God søndag herinde, Efter at ha forsøgt at opdatere min v2.1 til version 2.8.4, hvilket aldrig lykkedes, har den så lavet sådan et nummer her: Hvordan får man rodet sig ud af den situation? På forhånd tak.
 13. Så eneste forskel er at min er fra 7/7-09 Og version 2.7.199 er også fra LK's side?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.