Hop til indhold

Jens Lindvig

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Jens Lindvig's Achievements

  1. @Lars1 Tak, det hjalp at rydde op i browseren. Jeg har nu forbindelse til controlleren igen. Mht. FW 2.7.199 - den kan jeg kun finde under Visual 2 HW 6.1, men jeg har en HW 6.2. Er det FW 2.7.199 (fra HW 6.1), jeg skal lægge ind på min HW 6.2? Er det overhovedet nødvendigt? Den forklaring, du referer til, står kun under HW 6.1.
  2. @BrianPedersen Tak. Jeg har prøvet de to forskellige versioner af IHC Visual og konstateret, at kun Visual 2.8 virker med den nye firmware. Visual 2.8 forbinder fint med controlleren - både via USB og net. @Lars1 Jeg prøver lige at cleare browser data og ser om det hjælper. Jeg opdaterede direkte fra 2.7.190 til 2.8.4, så mit RF modul er nok ikke blevet opdateret. Hvordan løser jeg det problem? Kan jeg opdatere RF modulet separat? Kan jeg gå tilbage til firmware 2.7.190? Hvor kan man finde ældre versioner af firmware? Pft. Jens
  3. Jeg har opdateret min HW 6.2 til FW 2.8.4. Jeg kan fortsat kommunikere med controlleren via IHC visual, men jeg kan ikke komme i kontakt med controlleren fra IHC Control/administrator - hverken via net eller USB. Jeg får følgende fejlmelding: Versionsfejl! Programmets versionsnummer '2.7.190' passer ikke sammen med IHC Controller versionsnummeret '2.8.4'. Start programmet fra IHC Controllerens Forside for at få korrekt version. Jeg har installeret den seneste IHC Control Visual 2.8.6, men IHC Control i den softwarepakke er stadig version 2.7.190 og den er som sagt ikke kompatibel med den nye FW 2.8.4. Er der nogen, der kan hjælpe mig - evt. med at finde en ældre version af firmware?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok