Hop til indhold

Hans Sylvest

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Hans Sylvest's Achievements

  1. Varmepumpen kan fint lave koldt vand, varmepumpen giver en udgang som jeg har sat ind på IHC når den køler i stedet for at varme. Så det er kun funktionsblokken , som jeg mangler. Så jeg kan tvinge Ventiler op (Der er jo varmt, så de er lukket) Ventilen skal så lukke når gulvet når ned på 20 grader.
  2. Jeg anvender 5.2.05.d Varmestyring - avanceret til at opvarme gulvarme, og Wavin Telestat 24 styret via IHC Output modul Jeg kunne godt tænke mig at udvide funktionsblokken med mulighed for også at køle gulvet om sommeren, ned til feks 20 grader. og stadig anvende IHC gulv og rum termostat, Feks med en indgang når køling er påkrævet, og så sende koldt vand ud i gulvvarmen fra varmepumpen, Jeg anvender Bosch 7000iLW jordvarmepumpe. Der skal også være mulighed for at styre gulvtemp så gulvet ikke bliver under 20 - 17 grader, afhængig af om der er kondenserings føler tilsluttet. Jeg forventer at men kan køle gulvet til 20 grader, uden at gulvet kondensere. Det er jo i dag et stort problem at de nye huse er blevet for varme om sommeren, og når nu varmepumperne fint kan køle. Jeg anvender Bosch 7000iLW jordvarmepumpe. Er der nogen som har bygget en sådan gulvvarme Gulvkøle blok ?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok