Hop til indhold

Claes Eiken

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Claes Eiken's Achievements

  1. Så hvis jeg har et PDS panel der kun kører Cat 6A kan jeg resikerer TV signalet ikke kommer igennem ?
  2. Har lige set kablerne der er installeret til mit IHC Net Basic er Cat 7A, skal da love for der er overkill til den store guldmedalje, når de kunne have sluppet afsted med mindre eftersom det jo er installeret til udstyr der kun kan køre 100mbit. Nu bliver jeg da endnu gladere for at have købt et PDS panel der hele skal op i. Godt jeg bestilte et til 6A der kan køre AWG 22-24 :p
  3. Perfekt, tak for det. Jeg syntes også det var det jeg havde på fornemmelsen man kunne, ville blot sikre mig der ikke gik ged i det, hvis der skulle byttes rundt på lederne i stikket i forhold til normalt RJ45 kabel/stik.
  4. Hej Kan jeg tage afgangs-kablerne der sidder i IHC Basic boksen (dem der går til net stikket i rummene) og istedet terminere dem op i et patchpanel (som hun-stik) og herefter lave nye kabler mellem IHC Boks og patchpanel til de stik jeg vil have internet/antennesignal til uden videre ? Dette vil give mig en mere fleksibel installation med mulighed for at bruge stikkene til hurtigere internet i de rum jeg ikke har brug for tv signal og så patche IHC op i de stik hvor der er brug for antenne og internet i samme stik.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok