Hop til indhold

mckrogh

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

mckrogh's Achievements

  1. Skal Actassi connector være 5e, 6 eller 6a? Kan jeg bruge denne: https://www.wattoo.dk/lk-actassi-s1-kat-6a-stp-rj45-konnektor-1088011560 Er der efterfølgende krav til at jeg stadig skal bruge LK patchkabler fra vægudtag?
  2. Hejsa, Håber der er nogen som kan hjælpe med min forespørgelse. Jeg har idag en IHC net basic installation. Bruger hverken TV eller Telefoni derfra. Derfor vil jeg gerne af med IHC net basic fordelingsenheden da den begrænser hastigheden på internettet til 100/10. Hvis jeg nu afmontere de 5 kabler og patche dem ved hjælp af 5 LK Actassi: Herefter tager jeg kabler fra min router og tilslutter dem i LK Actassi Konnektoren. Vil der nu ikke være gigabit forbindelse ud i min vægudtag? Så kan jeg vel også fjerne min IHC net basic fordelingsenhed?
  3. Skrevet January 2 Hej alle, Ny på forummet og ny ift til ihc Vi har et hus der er blevet bygget med IHC Net Basic. Vi bruger hverken telefon eller tv. Jeg har et par spørgsmål om hvordan jeg får internettet ud i mine vægoptag? Jeg har et modem/router fra yousee men har selv købt en anden router som er tilsluttet yousees modem vha bridgemode. Jeg vil gerne bruge vægudtag til at koble internet til min stationære computer, mit smarttv (bruges til streaming) og appeltv? Skal jeg bruge sådanne kabler både mellem min router og min ihc net basic? og mellem mit vægudtag og mine enheder (computer, tv og appletv) https://www.wattoo.dk/lk-ihc-net-basic-tilslutningskabel-for-data-rj45-til-rj45-0-5-meter-1083004404 Jeg har også læst at jeg maks kan får 100mbs ud af vægoptaget - Er der mulighed for at øge dette når jeg ikke bruger tv og telefon? På forhånd tak for hjælpen Morten
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok