Hop til indhold

Kim Smith

Members
  • Antal indlæg

    16
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Kim Smith's Achievements

  1. Hej Torben,Jeg har testet din Hjælpe blok til lysdæmperen, men den kan kun tænde dioden, ikke slukke den igen.Nogen ideer hvorfor, jeg har lidt svært ved at gennemskue din kode i hjælpe blokken.
  2. Takker Torben for din indsats.Mit sidste lille problem er at få lysdæmperen til at tænde/slukke dioden, men jeg går ud fra at det er det som Hjælpe blokken i Torben.zip, håndterer?Det vil jeg kigge på i løbet af de næste dage.Men tak igen for din ihærdige indsats:)
  3. Så lykkedes det endelig at få mit lille diode projekt til at virke. Det krævede at jeg trak min indgang (kontakte) ned på den tilhørende udgang og der tilknyttede en FB hvor udgangen blev kippet når indgangen skiftede værdi. Jeg måtte ligeledes sætte indgangen (kontakten) til OFF for at få lyset til at lyse konstant. Mit sidste problem var jo at lyset slukkede når jeg slap kontakten.Men nu er jeg glad.Jeg har uploadet hele min opsætning, som også indeholder en lysdæmper opsætning (Uni400) og et B&O IR setup for en remote BEO4 fjernbetjening.Bare stil spørgsmål hvis der er noget der ser mystisk ud!:silly: [file name=diode_kontakt.zip size=14722]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/diode_kontakt.zip[/file] diode_kontakt.zip
  4. Hej Torben,Jeg har testet din FB, den fungerer fint når jeg simulerer, men når jeg prøver real life, så virker mine indgange ikke - dvs. de holder kun lyset så længe jeg holder knappen inde. Jeg spekulerer på om det er fordi man kun kan trække indgang/udgang til FB med FØLG. Hvis der var en KIP, ville det måske virke - jeg ved det ikke.Har du selv testet din program bid real life?Jeg har uploaded hele mit projekt, så hvis der er nogle der kan se hvad der er galt med det, vil det være fint. [file name=Diodetest.zip size=14475]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/Diodetest.zip[/file] brug venligst "rediger" knappen, ellers bliver trådene overskuelige.\thomasbl Diodetest.zip
  5. Hej Torben,Det er fint nok, jeg kører også 1.32.Jeg vil teste din FB, men frygter at jeg vil lande på samme problem med at lyset slukker igen når jeg slipper kontakten. Jeg tror ikke problemet ligger i selve kodningen af ON/OFF status på udgangen, men mere i hvordan udgangen trækkes over i FB.Jeg prøver at teste din kode og vil vende tilbage med et svar.Takker for nu.
  6. Ja, jeg ved at det må kunne lade sig gøre. Mine tællere styres på om udgangene er On eller Off, derfor afspejler de altid om der er lys på eller ej uanset om kontakten (indgangen) er On eller Off. Desuden virker det perfekt i simuleringen, men når jeg tester real life så tænder lyset kun så længe jeg holder knappen inde. Det er reeelt mit problem lige nu. Jeg mistænker at det har noget at gøre med hvordan indgangen trækkes over i funktionsblokken (Følg, Kort puls osv.), men jeg har ikke fundet ud af det endnu.Så hvis nogen har haft samme problem med at kontakten slukker igen, så ville jeg være taknemmelig.
  7. Mit problem er ikke mere at dioden kun blinker, men nu er det lyset i udgangen, som kun tænder kort og derefter slukker. Når jeg simulerer (også installationssim) virker det fint, men så snart jeg loader projektet over i controlleren og jeg begynder at bruge kontakterne, så er lyset kun tændt så længe jeg holder kontakten inde!!!:S Er der nogen, som har prøvet noget lignende???
  8. Det lykkedes mig endelig at få 2.0 downloadet! Det virkede når jeg steppede igennem via logoet ind til IHC Software.Men det sidste link fra Thomas var en tom side....
  9. Selv om reaktionen er hurtigere i virkligheden, skulle simuleringen vel stadig vise det samme (men over længere tid). Test i realtime er jo ikke altid hensigtsmæssigt med mindre du mener installationssimulering.Mit problem er måske at forstå simuleringen korrekt, så jeg kan rette koden derefter.Jeg roder lidt videre selv.
  10. Jeg får ikke mulighed for vælge andet end 'Private'.Dit link viste mig kun tegninger af controllerne, der var ikke noget software man kunne downloade....
  11. Jeg har en 1202, så jeg forstår at det kræver mere end en opdatering af software for at køre 2.0.Men jeg kan stadig ikke bruge det første link fra Thomas! Når jeg får www.lk.dk siden op, er der ingen steder jeg kan se Hjælpeprogrammer, heller ikke hvis jeg søger på ordet, så tilsyneladende kommer jeg ind et andet sted end I gør. Når jeg har skrevet www.lk.dk i browseren, skifter den til som ikke har noget Hjælpeprogrammer link (som jeg kan finde).Never mind - nu skal jeg jo ikke bruge linket mere....
  12. Tak for linket, men det viser en tom side.....
  13. Jeg har meget svært ved at finde software på lk's side, så hvis der er nogen, der har et hurtigt link til hvor man kan downloade Visual 2 og/eller 3 så ville jeg være meget taknemmelig.
  14. Jeg er klar over at det er en zip fil, men den er mig bekendt i xml som ikke kan læses i visual 1.32....Mit spørgsmål ang. opgrderingssoftware gik mere på visual 2 og 3, men det skal måske købes?
  15. Hej, jeg ville gerne hjælpe, men da jeg kører visual 1.32, kan jeg ikke åbne din fil i visual.Jeg har dog selv lavet en simpel kodning ved at trække alle de ønskede IR indgange til de ønskede udgange. Jeg har også en lysdæmper, men har valgt den simple løsning bare at tænde og slukke den via remote. Der er dog nogle taster der ikke virker på min Beo4 remote: Light + GO og Light + STORE (har ingen knap med dette navn).Kan man finde gratis opgraderingssoftware til visual eller skal man købe det et eller andet sted.Mvh,Kim Smith
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok