Jump to content

joac1675

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Forsøger at koble eksternt ja på kundens offenlige ip Nogle ider?
 2. Kan stadigvæk ikke rigtig få forbindelse nogle ider
 3. Hennig Umiddlebart stå den bare til standard 192.168.1.3 Men afventer lige at få en pc jeg kan koble op på hjemmefra også ændre det Mogens skrev
 4. Okay så det vil da sikkert hjælpe, prøver jeg lige imorgen også ser jeg om det hjælper Tak for hjælpen
 5. Ifølge Gutten far Stofa sagde de at de ikke havde nogle form for filter med den NAT 44 Skal den hedde 80-80 og 443-443? Derudover har jeg sat controllerens ip til at køre DMZ bare for at prøve om der virkede Kan det godt passe man ikke kan tilgive IHC controller en fast ip på routeren, men det skal man selv gør i administrator menu'en På forhånd tak
 6. Hejsa Jeg har et problem med at koble op eksterne på en IHC visual 2 Burde have åbnet de krævede porte som jeg har vedlagt et billede af. Tp-link routeren er hovedrouteren det eneste der sidder foran er stofas konverter. Ifølge stofa er internets NAT sat til NAT44 Kan godt koble op via wifi på adressen. Nogle ide om hvad jeg evt har gjort forkert?
 7. Hejsa Jeg har et problem med at koble op eksterne på en IHC visual 2 Burde have åbnet de krævede porte som jeg har vedlagt et billede af. Tp-link routeren er hovedrouteren det eneste der sidder foran er stofas konverter. Ifølge stofa er internets NAT sat til NAT44 Kan godt koble op via wifi på adressen. Nogle ide om hvad jeg evt har gjort forkert?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok