Hop til indhold

Henrik73

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Henrik73

  1. Hej Martin OK. Dvs. mellem min router og Net basis boksen må man gerne anvende alm. patchkabler, mens vægstikket er mere følsomt over for dette? Det undrer mig dog, at brugen af et alm. patchkabel i et enkelt vægstik i et værelse kan påvirke tv-signalet på hele installationen (tv'et er i et rum i den modsatte ende af huset). Det gjorde umiddelbart ikke nogen forskel at afkoble vægstikket. Fortsat ikke noget tv-signal efter kanalsøgning, så den aktive tv-del i boksen er givetvis stået af. Hvis man køber en ny boks, er du så bekendt med nogen som formår at installere den? Dvs. både afmontering af eksisterende adgangskabler på boksen, montering af samme på en ny boks, samt indstilling af boksen (ved ikke om man kan klare sig uden LK's testkit) Det skal helst være en montør på Fyn eller nær Fyn.
  2. Hej Lars, Martin Mange tak for god info. Lars - Du skriver at hvis jeg bruger alm. patchkabler mellem vægstik og computer, så kan man kortslutte det par, som bruges til tv-signal. Det er tilfældet. Jeg bruger et alm. patchkabel mellem Net Basic boksen og min router, samt mellem computer og et enkelt vægstik (dog ikke samme rum som tv) Betyder det, at hvis jeg kobler disse alm. patchkabler fra igen, så burde tv-delen virke igen. Dvs. kortslutningen ikke er permanent, men kun mens de alm. kabler sidder i? - altså forudsat, at tv-forstærkeren ikke er stået af.
  3. Hej Eksperter Jeg har for nogle måneder siden overtaget et hus fra 2011 med en LK IHC Net Basic installation indbygget fra starten. Indtil for nyligt har det virket upåklageligt (bruger Yousee kabeltv og fik godt signal), men en aften begyndte billedet at pixelere og signalet blev meget svingende. Det stod på en uges tid og til sidst var der ikke mere liv i signalet. Jeg har prøvet flere forskellige stik i huset uden at det gav et signal. Jeg har nu testet signalet uden om Net Basic boksen og direkte på Yousee's indgang i teknikskabet. Her får jeg fint signal og optimalt billede. Datanetværket virker fint på alle stik i huset. Jeg frygter at Net Basic boksen er gået død, men undrer mig over, at datanetværket virker fint. Mit spørgsmål. Giver det mening rent teknisk, at datanetværket virker, men at tv-signaldelen i boksen ikke virker (har prøvet med 2 forskellige patchkabler, så tror den del er ok). Håber en af jer eksperter har et godt råd.
  4. Hej Forum (håber jeg har valgt rette sted) Jeg har for 6 måneder siden overtaget et hus fra 2011 med en LK IHC Net Basic installation indbygget fra starten. Indtil nu har jeg kun haft tv tilsluttet i min stue, hvilket har virket upåklageligt siden jeg overtog. Jeg har Yousee kabel og fik godt signal igennem til stuen. Jeg har også anvendt netværket i et andet rum og det har ligeledes virket perfekt. I fredags begyndte billedet på mit tv at flimre, dvs. tabe signal og lørdag var signalet helt væk og kunne ikke finde kanaler via kanalsøgning (tv virker fint og yousee support kunne ikke hjælpe uden at sende en tekniker). For at undersøge nærmere selv, testede jeg datanetværk i alle rum og der kom ethernet forbindelse i alle rum undtagen i stuen, hvor tv var tilsluttet. Derefter prøvede jeg at flytte mit tv til et andet stik i et rum ved siden af stuen. Her var signalet også svagt og kunne ikke finde kanaler med søgning, men da de gamle kanalindstillinger stadigvæk var der, så kom der af og til et signal og billede igennem. Signalvisningen på tv'et viste dog et meget svingende signalbillede. Noget tyder således på, at der er noget galt med tv-delen af boksen. Mit spørgsmål. Hvis LK IHC net basic boksen er gået i stykker i forhold til at distribuere tv-signalet, ville det så ramme alle 8 udgange samtidigt (styret fra fælles komponent) eller kunne man forestille sig, at kun 1 udgang er ramt og at man ved at flytte kablerne rundt kan bruge en af de "raske" udgange til kablet til min tv-stue og så lade den "syge" udgang være koblet på et rum, hvor jeg kan undvære tv og netværk? Eller ved i noget om, at hvis først tv-signalet fejler på en udgang, så vil det heller ikke virke på de øvrige (hvilket min tv-test i et andet rum indikerede lidt). Bemærk, datanetværk virker på alle udgange undtagen i stuen. Jeg kunne også få Yousee ud for at måle på linjen, men tror mere på, at noget er galt med boksen, idet jeg fik et kabeltv billede igennem i det andet rum. Hvad tænker I som har erfaring med LK IHC Net Basic modulet? PS - jeg ved at jeg nok burde teste tv-signalet direkte hvor det kommer ind i huset, men har pt. ikke det rigtige kabel og stik til at kunne dette Jeg har ikke turdet pille ved gain individual, gain og tilt, da jeg er nervøs for at gøre det værre end det er nu, hvis det er til at redde.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok