Hop til indhold

JacobBR

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

JacobBR's Achievements

  1. Her er både opgavebeskrivelse og mit forsøg på at besvare den :-) 4 Praktisk opgave nr 2.docx Praktisk opgave 2.vis
  2. Tak for svar! Er det sådan du mener? I så fald kan jeg stadig ikke få det til at virke.
  3. Hej alle Jeg har forsøgt mig med at lave en regulér op/ned med ledelys til dioderne i trykket. De to dioder (NH og NV) skal begge lyse når lys er slukket. Som I kan se på billede 1 i simulering lyser ledelys som de skal. På billede 2 tænder jeg lyset i lampeudtag D og ledelyset slukket planmæssigt. På billede 3, hvor jeg trykker for at slukke lyset er det kun "Lysdæmper tændt", der slukket og der sker intet andet. Hvad gør jeg galt? På forhånd tak!
  4. Hej alle Jeg er elektrikerlærling og igang med at lære IHC. Jeg sidder og prøver at programmere følgende: - Kip med ledelys - Tænd/reguler op med ledelyd - Sluk/reguler ned med ledelys Det sjoveste ville være at lave programmet selv, men det vil også fungere ganske fint for mig, hvis jeg kunne anvende en af de præprogrammerede funktioner, der ligger i viewer. Hvis nogen kan hjælpe vil det være meget værdsat :-) På forhånd tak :-)
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok