Jump to content

Jesper G Simonsen

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jesper G Simonsen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. IHC 2 Hvordan programmerer jeg udelys som skal tændes og slukkes manuelt på tryk, men kun må ske når skumringssensor og ur er ON? Hvilken funktionsblok kan bruges, og hvordan skal det se ud?
 2. Det jeg programmerer i hedder IHC Control eller visual og er version 2,7 jeg har ikke mulighed for at vælge 1.4.02.a mit IHC er fra 2007 og er visual viewer.
 3. Tak Henning jeg skal lige finde ud af hvordan dette forum virker og også hjem til computeren for at kunne se version og funktionsblok jeg arbejder med
 4. Tak Henning jeg skal lige finde ud af hvordan dette forum virker og også hjem til computeren for at kunne se version og funktionsblok jeg arbejder med
 5. Jeg har problemer med programmering af en PIR funktion som skal kunne tænde lys på bevægelse og slukke efter 10 min inaktivitet. Desuden skal man kunne slukke lyset på et kip tryk. Jeg har programmeret et simpelt PIR funktion, og alt virker, men efter aktivt at have slukket lyset, tænder det automatisk igen efter 5-10 sek! Det skal siges at det så atter slukker når de 10 minutter er gået. Der er ingen aktivitet i rummet når det tænder af sig selv. Hvordan får man min ønskede funktion til at virke?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok