Hop til indhold

TigerHo

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

TigerHo's Achievements

  1. Jeg tror vi starter med at sætte os med sætte os ned med plantegningen og så se på hvad vil vi have hvor - hvilke funktioner vil vi have i de enkelte rum - lysdæmpning mv. - hvilke funktioner vil vi have på tværs af rum og hvilke funktioner vil vi have udover blot lys. Gardiner, indbrud mv.
  2. Jeg skal igang med en større renovering af en gammel landejendom, som vi overtager i foråret og jeg vil i den forbindelse udskifte el installation og installere IHC (Især da jeg læste om IHC-bridge her på siden) Jeg vil gerne allerede nu planlægge installationen, så jeg har et godt overblik over hvor, hvad og hvordan når jeg i samarbejde med elektriker skal udføre installationen, men hvordan griber jeg det nemmest an? Tager plantegningen og forstørre den til A3 og begynder at lave cirkler, trekanter, firkanter for lampeudtag, stikkontakter og kontakter? Jeg havde tænkt mig at anvende IHC wireless produkter eller er jeg galt på den? Hvad vil I gøre?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok