Hop til indhold

JensC

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

JensC's Achievements

  1. JensC

    IHC Output 1-10V

    Hej Jeg har fået skiftet mine indbygningsspots til lavvolt LED, og i den forbindelse, har jeg fået installeret nogle drivere, der kan styres med 1-10V. Jeg har dog kun wireless lampeudtag med dæmp, hvorfor jeg skal til at lave lidt om. Jeg tænker at smide en controller og et 1-10V output modul på, men jeg er lidt i tvivl om det vil virke... Driveren skriver, at den slukker helt, hvis spændingen falder til under 0,8V, men jeg er ikke klar over, om 1-10V output modulet fungerer ligesådan, eller om den mindst vil give 1V, og jeg så skal bruge relæudgangen til at slukke for driveren? Håber der er nogle der kan svare :-)
  2. JensC

    IHC Wireless problem

    Så løste det sig! jeg lod dem stå tændt med en halvstor belastning på i et par dage, og nu vil de godt lege pænt igen... De er godt nok lidt mystiske!
  3. JensC

    IHC Wireless problem

    Hej Henning. Nej, det er monteret korrekt, og der er styr på nul og fase, men der er ikke jord i mine originale lampeudtag, så de er ikke jordet.
  4. JensC

    IHC Wireless problem

    Hej alle, Jeg har en problem med nogle IHC Wireless lampeudtag med dæmp (led kompatibel) som jeg skal have kodet op til nogle trådløse tryk. Jeg har ikke en Controller, så det er bare link mellem tryk og lampeudtag. Jeg har IHC Wireless i resten af hytten, som fungerer fint, hvorfor de sidste værelser da også skulle have det i forbindelse med renovering. Dog viser det sig ganske besværligt at få det til at fungere denne gang! Problemet er, at der er konstant spænding på udtagene uanset hvad jeg trykker på, og der er det fra starten inden de er linket op til trykkene. Jeg har forsøgt at linke dem, slette det igen, afbryde spændingen og linke med og uden belastning uden held. Jeg har 5 lampeudtag og 2 tryk der alle driller... Er der nogen der har et godt råd? På forhånd tak!! //Jens
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok