Hop til indhold

Huusom

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Huusom's Achievements

  1. Tusinde tak for info. Jeg vidste ikke hvad hw 6.1 og hw 6.2 betød, men det hjalp med ovenstående forklaring. jeg troede man kunne opdatere fra version 6.1 til 6.2 vha. Firmware opdatering... men det er selvfølgelig indmaden der er tale om.
  2. Jeg skal købe en version 2 via DBA. Men hvad er forskellen på en med viewer og en uden?
  3. Hej Jeg skal købe en Visual Controller for første gang... og jeg er i tvivl om forskellen på en IHC Controller Visual med og uden viewer?
  4. Kandersen når du skriver en simpel 24v DC strømforsyning er det så den som Bjarne refererer til, eller kan sådanne en her gå an? https://www.avxperten.dk/universal-stroemforsyning-baerbar/universal-stroemforsyning-baerbar-stabiliseret-40w.asp?utm_source=MerchantAVX&utm_medium=cpc&utm_campaign=729&gclid=EAIaIQobChMIrZyF7sj11wIVAV8ZCh3cSArrEAQYASABEgLmivD_BwE
  5. Huusom

    Strøm til visual controller

    Er helt ny indenfor IHC. jeg påtænker at købe en brugt visual controller v. 2.0. Men hvordan får sådan en strøm? Det ser ud som om at det ikke er den normale strømforsyning man sætter i en stikkontakt?
  6. Huusom

    Hvad er muligt

    Jeg har et hus med en seriel forbundet el-installation fra 70’erne. Jeg påtænker ikke at lave en en traditionel IHC løsning med kabeltræk, men der i mod en trådløs løsning hvor jeg bruger wireless tryk til at styre lys som består af en blanding af HUE og trådfrit. Det skal så være openHAB der har alt logikken i sig. Mit spørgsmål lyder så... Kan man, hvis man skaffer sig en visual controller, aflæse tryk i openHAB igennem controlleren og få openHAB til at reagere på disse?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok