Jump to content
IHC-User.dk

christionjes

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. fejlen blev løst ved at prøve at skrive imaget i Etcher
 2. Hej jeg er ved at lege med Ihc-bridge. Men når den starter op så kommer følgende fejl: ext4-fs error (device mmcblk0p2): ext4_iget:4202: inode #389031: comm bash: bad extra_isize (65663 !=256)
 3. umiddelbart var der ingen fejl meddelelser. Jeg er ikke så skarp til det der forwarding, jeg har prøvet, men er langt fra sikker på at det er rigtigt :-)
 4. Den kommer godt nok frem med ip adresse nu, men når jeg så prøver at komme ind på den kommer dette bare frem? Nogen ide til hvad der kan være galt?
 5. Hej :-) Nu har jeg fået brændt image'et over på mit SD kort, og sat der i pi'en og sat netværk til og strøm. Men den kommer ikke frem når jeg søger mine ip adresser? Hvad kan jeg gøre galt? Burde den ikke selv tildele en ip adresse til pi'en? På forhånd tak :-)
 6. Ja selvfølgelig :-) det faktisk fordi jeg skal til svendeprøve nu her, og kunne godt tænke mig at udvide min Ihc installation med lidt sjovt :-)
 7. Skal man bruge det til at lege lidt med det? :-)
 8. Det er 2.04 den er igang med :-) Så det er super :-)
 9. Det var pga browseren. beklager ulejligheden så :-)
 10. download linket virker ikke :-(
 11. Hej med jer :-) jeg står og skal op til min svendeprøve som elektriker, og min lærer synes at jeg har niveauet til at lave en IHC installation udover det sædvanlige. derfor vil jeg høre jer, om i kunne have nogle ideer til nogle sjove udfordrende styrings opgaver? Har selv overvejet at inddrage en raspberry pi, og så lege med noget Ihc captain og Ihc bridge :-)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.