Hop til indhold

toden

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

toden's Achievements

  1. hej alle. Tak til Mikkel Skovgaard for et fantastisk arbejde. Jeg har lige brug for lidt hjælp for at komme i mål. jeg er kommet ind i administrator, men det vises ikke korrekt. jeg kan ikke rette eksisterende konti. det er en 6.1 med nyeste firmware xx.220. Jeg kan logge på via browser, ihc starter, eller Mikkel's starter. men det er altid det samme problem. det er som om det ikke vises korrekt - se billede tilføj ny bruger virker heller ikke, kan udfylde men ikke trykke tilføj
  2. toden

    IHC Bridge 2.11

    Var der en løsning på dette, sidder med samme problem, her er til gengæld sonos.
  3. Er der en der har fundet ud af hvordan man styrer en fortrådet dimmer via homekit. Det er ikke noget problem at betjene den med puls, men kunne godt tænke mig at få status med, så man kan se om den er tændt eller slukket.
  4. Super, tak. Det vil jeg prøve.
  5. Halløj. har forsøgt at komme lidt med på denne bølge. og det har virket helt perfekt. men har nu fået lidt af et problem. når jeg forsøger at logge ind, får jeg denne fejl:Fatal error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/html/connections/Connection.php on line 642 kører homebridge på rpi 2. er det en ominstallation, eller kan det reddes.
  6. Er der nogen der har rodet med feedback fra fortådet lysdæmpere. Jeg kan sagtens betjene dem via "eve" og ikonerne tænder og slukker, men bruger jeg et tryk, skifter ikonet ikke status på app'en.
  7. Er der nogen der har rodet med feedback fra fortådet lysdæmpere. Jeg kan sagtens betjene dem via "eve" og ikonerne tænder og slukker, men bruger jeg et tryk, skifter ikonet ikke status på app'en.
  8. kan det tænkes det er en fejl i hjem appen. i kontrolcenter virker det perfekt samt med siri, men i appen starter den med at skrive "opdaterer" og derefter intet svar.
  9. Jeg oplever nøjagtig det samme. Jeg kører dog kun på rpi 2, indtil videre. Nogen der har ide/løsning på dette?? jeg har controller hw6.1, men jubler over at kunne betjene uden om lk's app!!!
  10. toden

    fortrådet dimmer på ihc-bridge

    Er der nogen der har held med at bruge fortrådet dimmere på ihc.bridge/homekit.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok