Hop til indhold

Niluan

Members
  • Antal indlæg

    26
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Niluan's Achievements

  1. Tak for svaret. Jeg forsøger at programmere det, og sende det afsted til min kammerat. Krydser fingre for det bare spiller, ellers vender jeg tilbage.
  2. Hej Henning. Tak for dit svar. Ja, så ville jeg kunne sidde og simulere det i laaang tid for at få det til at fungere. Skal det bare sættes op således: Så vil det tænde ved på højt niveau ved kort tryk, og reguleres som normal touch? På forhånd tak.
  3. Hej IHC-User. Jeg hjælper en kammerat med udvidelse af hans IHC installation, efter han har opført tilbygning. Hans eksisterende installation er med en V2 controller, og tilbygning bliver med V3. Men har simpelthen udfordringer med noget så simpelt som 1.2.04.e Trådløs / Bus lysdæmper. Jeg har forsøgt at programmere det med Touch som resterende af huset er med. Men kan simpelthen ikke få noget til at virke med V3.04.72.03. Alle vejledninger (F1) bliver også opsat med hhv. tryk til tænd/regulere op og sluk/regulere ned. Er det ikke muligt at anvende touch funktion længere? Det skal siges, at det er MEGET lang tid siden, jeg sidst har rodet med IHC.
  4. Mange tak for svaret! Lige hvad jeg var på udkig efter. Må være lidt mere grundig når jeg kigger efter ting i IHC visual. :D
  5. Hej alle brugere! Jeg er arbejdet på det første IHC projekt, siden anden/tredje hovedforløb. Jeg er på udkig efter en simpel funktionsblok, der kan benyttes til søge-/ledelys. Har kigget downloads igennem, hvor jeg ikke rigtigt syntes der gemte sig en. - Kan selvfølgelig også blot være fordi at jeg er blind Men håber at der eventuelt er en som ligger inde med en funktionsblok, som jeg ønsker eller ved hvor der kan findes en. På forhånd mange tak for hjælpen, og tålmodigheden.
  6. Mange tak, det var simpelthen bare det der skulle til. Utroligt at man kan over se sådan en simple ting. - God aften til dig.
  7. Hej alle brugere! Håber der en en venlig sjæl, der kan hjælpe mig med finde min fejl. - Har programmeret mit første IHC projekt efter andet/tredje hovedforløb. og bøvler meget med "sluk alt" funktionen. Har både benyttet mig af scenarier, og "off puls" til "sluk alt" funktionen, men no matter what, så kræver det to tryk, for at tænde lyset igen efter brug. Hvad gør jeg forkert? IHC.vis
  8. Hej alle brugere! Håber der en en venlig sjæl, der kan hjælpe mig med finde min fejl. - Har programmeret mit første IHC projekt efter andet/tredje hovedforløb. og bøvler meget med "sluk alt" funktionen. Har både benyttet mig af scenarier, og "off puls" til "sluk alt" funktionen, men no matter what, så kræver det to tryk, for at tænde lyset igen efter brug. Hvad gør jeg forkert? IHC.vis
  9. Prøvede kort at tjekke på DimmerTool fra Schnieder. Der virker det da som om de kan dæmpe alle pære fra Osram, så er der da alligevel nogle muligheder. Men har selvfølgelig ikke erfaring med dette. Stort set det første projekt som jeg skal lave fra bunden med IHC. Så det bliver en sjov "udfordring".
  10. Der bliver kælet om detaljerne hos dig. Man kan håbe at der nogle af de andre der har erfaring med det, så man kan vide hvad der skal benyttes.
  11. Det er et godt spørgsmål, har de præcis samme funktioner? Altså er det muligt at benytte scenarier? Kan de også dæmpe største delen af LED pære? Hvis der svares ja på disse tre spørgsmål. Så ville jeg da også klart syntes at de ville være flottest at sætte op.
  12. Kanon. Mener at der findes et "ekstra" låg til de underlag, så man faktisk ikke kan se selve "lampeledningen". Men syntes ikke umiddelbart at jeg kan finde dem, men har set flere billeder hvor det blot er et hvidt rundt lampeudtag med dæksel på. En fornuftig historie, så kan man rigtigt gå hjem med god selvtillid.
  13. Der ingen der siger at tavlen bliver gjort Hr og fru jensen venlig, men nærmere at man afleveret noget man kan være stolt af, og der er så fremtids sikret som man nu engang kan gøre, så det er sjovt som elektriker at komme og lave ændringer i programmet, og hvis der eventuelt skal laves ændringer i selve installation.
  14. Syntes bare at det er rart som elektriker at komme til et tavle, der er til at arbejde videre på. Derfor gør jeg også tavlerne fremtids sikret, også bare fordi at sådan et færdigt resultat er lækkert i mine øjne. Når der tales om Ø80 lampeudtag ved tavlen, så er det at der bliver sat et underlag op ved siden af, kablet til de enheder der nu engang skal dæmpes, bliver monteret som en lampe. Altså på afgangs siden.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok