Jump to content

kgr

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

kgr's Achievements

 1. kgr

  Termostatstyret 230v output

  Fedt takker . Jeg prøver at kaste mig ud i det med at brygge lidt FB. I kan trygt regne med at hører fra mig hvis det går helt i kaos Igen tak for jeres svar.
 2. Hej IHC brain Jeg skal i gang med er lille forsøg med noget varmekabel/El-tracing. Jeg mangler dog en FB som kan tænde/slukke et 230v output ud fra et temperatur setpunkt, samt en timer funktion, så når ude temperatur kommer eks. under frysepunktet aktiveres output og pulser med et tidsinterval på eks. 30 minutter. det behøver ikke være mere kompliceret end det. Jeg synes ikke rigtig jeg kan finde en FB der helt kan dette uden jeg skal have alle mulige ekstra funktioner på. Er der en der kan guide mig i den rigtige retning eller skal jeg prøve at kaste mig ud i selv at prøve at lave en FB
 3. Hej Alle. Tusind tak for jeres svar og beklager meget den sene tilbagemelding. Jeg fik rodet lidt rundt i det og fandt frem til at det var delvist en fejl40. Jeg havde lavet nogle fiktive udgang til nogle dioder og til at prøve nogle ting af og jeg havde også fået blandet nogle ting ´sammen´ i form af noget var smidt til fb og andet var smidt direkte til installation. Men der er ryddet op og alt virker i den skønneste orden uden dobbelttryk :-)
 4. Hej godt folk. Jeg bøvler lidt med en spøjs ting. Jeg har et par tryk hvor jeg skal trykke to gange for at tænde lyset. Det er både et opus tryk og et fuga 2 slutte med diode. De er på to forskellige input moduler, og er to forskellige steder i huset. Jeg har kigget på funktionsblokkene for at se om jeg havde lavet en fejl 40, men kan ikke se nogle fejl. den ene er en ganske alm. kip funktion og den anden er en tryk styret med pir "overstyring". Men det spøjse er når jeg eks. tænder for lyset i entré så skal jeg trykke to gange for at tænde lyset på toilettet, men efterfølgende er det bare enkelt tryk, så snart jeg tænder eller slukker lyset i entréen igen så er vi tilbage til dobbelt tryk. Ligeledes i kælder, når jeg tænder lyset i kælder så skal jeg dobbelt trykke i depotrum men efterfølgende er det bare enkelt tryk, så snart jeg tænder eller slukker lyset i kælder ja så er vi tilbage til dobbelt tryk. Er der nogen der har prøvet tilsvarende ? og findes der en mon en løsning ? Håber i kan hjælpe De bedste hilsner Kristian
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok