Hop til indhold

Christopher_H

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Christopher_H's Achievements

  1. Det er noget familie der har installationen og har bedt om min hjælp. Der er mange ting der aldrig har fungeret efter hensigten og jeg tænker derfor at bygge en ny styring op fra grunden. Jeg har desværre ikke en kopi af styringen lige nu. Kan funktionsblokken redigeres uden anden bagvedliggende styring?
  2. Super. Jeg vil meget gerne have hjælp til det, tak!
  3. Christopher_H

    Persiennestyring

    Hej, Jeg har motoriseret persienner for mine vinduer. Disse er ikke udstyret med nogen form for endestop eller lign. De styres af 2 stk. relæer per persienne i en separat gruppetavle. Et relæ for kørsel op, og et for kørsen ned. Mit problem er at hvis jeg stopper persiennen halvvejs og efterfølgende aktiverer "op" eller "ned" tryk nulstilles timeren. Persienne motoren kører herefter for længe og overbelaster motoren. Kan "persiennestyring" blokken redigeres så op- og nedkørsel timer synkroniseres og tiden ikke bliver nulstillet? Eller er der en anden løsning på problemet.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok