Jump to content
IHC-User.dk

asj

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. asj

  Styring af lamelgardin

  Hej Torben Så fik jeg taget hul på at lave egne FB´s, og har fået ovenstående til at fungere. Tak for den FB du har lavet til mig, og tak for "skubbet" til at lave egne :-)
 2. asj

  Funktionsblok

  Total nybegynder i egne FB :-) .. Så lykkedes det at lave min første FB. Men det kniber med den næste. Det burde være simpelt, men har ikke helt styr på virkemåde i programmeringen. 2 stk lampesteder styret af simpelt kip med hver sin trykknap 1 stk trykknap til SLUK ALT og TÆND ALT 1. Hvis udgang 1 er ON, går den OFF 2. Hvis udgang 2 er ON, går den OFF 3. Hvis både udgang 1+2 er ON, går de begge OFF 4. Hvis både udgang 1+2 er OFF, går de begge ON. Jeg kan få de første 3 linier til at fungere, men det går galt i fjerde linie, udgange skifter ikke korrekt. Nogen der kan hjælpe ?
 3. asj

  Styring af lamelgardin

  Hej Torben Tak for tilsendte, det virker supergodt :-) Jeg kan bruge samme FB til både lameller og rullegardiner. Findes der en FB der ved et tryk sætter x-antal udgange skiftevis i en cyklus ? gerne hvor man kan stille ON tid og PAUSE tid Altså 1 on , 1 off, 2 on, 2 off osv Jeg vil lave en "Kør alle gardiner fra" men kan kun sende signalet til 1 gardin af gangen
 4. asj

  Styring af lamelgardin

  Kun én af udgangene må være aktiv. Samme udgang må gerne være aktiv flere gange i træk. Ny funktion kan først vælges når igangværende er afsluttet
 5. asj

  Styring af lamelgardin

  Hej Bjarne , du har ret, det gik lidt hurtigt.... Jeg har kigget på 3.3.01, men den mangler umiddelbart en stopfunktion Input "FOR" styrer output "FOR" som en puls med variabel længde Input "FRA" styrer output "FRA" som en puls med variabel længde Input "STOP" styrer output "STOP" som en puls med variabel længde Input "ROTÉR" kort tryk styrer output "ROTÉR MED URET" som en puls med variabel længde Input "ROTÉR" langt tryk styrer output "ROTÉR MOD URET" som en puls med variabel længde Tid for langt tryk skal kunne justeres Det er kun input "ROTÉR" der har kort og langt tryk Mvh Arne
 6. asj

  Styring af lamelgardin

  Er der en der kan hjælpe mig med at lave en FB til styring af lamelgardin ? Jeg har forgæves forsøgt med kombination af diverse FB´s. Jeg har defineret ind/udgange samt timere.
 7. asj

  Styring af Rullegardin

  Hej Henning Tak for tilsendte. Er lige kommet hjem fra ferie, men går straks igang. Foreløbig tak :-)
 8. asj

  Styring af Rullegardin

  Nybegynder her :-) Vil gerne styre mit rullegardin på følgende måde: Tryk 1 kort: OP Tryk 1 lang: HALVT OP ( stilles på timer) Tryk 2 kort: NED Tryk 2 lang: HALVT NED ( stilles på timer) Tryk 1+2 kort: STOP Udgang 1: OP Udgang 2: NED Udgang 1+2: STOP relæerne skal være trukket i 1 sec Findes der en færdig fb der kan håndtere dette ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.