Hop til indhold

Kejser

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Kejser's Achievements

  1. Kejser

    E-mail til sms

    Sikke en masse gode forslag. Det med strømsvigt vil ikke være et problem da jeg har kombi grupper og alt udv har sin egen gruppe. Men kan godt ske jeg ender med at bruge de par tusind på et gsm modul, så er man helt sikker på det kører.
  2. Kejser

    E-mail til sms

    Hej Jeg har en udfordring da jeg er for nærig, til at give de ca 2000kr for et gsm modul. Problemet er at når alarmen går, så sender IHCen en mail, men mine naboer som er noget ældre og ikke så skarpe i it, vil gerne have en sms i stedet for. Mit spørgsmål er derfor om nogen af jer, kender til en god udbyder af email til sms service? eller om i har andre forslag? Hilsen Anders
  3. Kejser

    Wake up light

    Hej Henning Tak skal du have. ja jeg har en wireless kombi afb. så derfor i % Tak for hjælpen, så har jeg lidt at lege med i aften :-)
  4. Kejser

    Wake up light

    Hej jeg har en udfordring som jeg håber i kan hjælpe med. jeg vil gerne have at lyset i mit soveværelse tænder på f.eks 5% kl 6, og over 15 min kører det op til 70%. Det skal det gøre man-fredag. Desuden skal man kunne overstyre det så man kan slå det fra til dagen efter. Håber nogen kan hjælpe mig? Hilsen Anders Kejser
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok