Jump to content

HenrikA

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hej Astronaut Tak for info, nu er jeg klar til at kaste mig ud i projektet, skal bare lige have købt en ny Controller :o) Har ikke nogen lysdæmpere pt. så ingen problemer der Jeg har overvejet en version 3 controller, men prisen på den er omkring 5000 kr., hvorimod jeg kan finde en version 2 brugt til 2000 kr. Er det 3000 kr. mere værd at købe en ny version 3 controller?
  2. Går med tanker om at opgrader min IHC Controller, så jeg kan få IHC og HA til at snakke sammen, men er i tvivl angående om det bare er "plug and play". Håber at der er nogen der kan hjælpe med et par spørgsmål :o) Er det bare at skrue den gamle IHC Controller(RS232) ud, ind med den nye og montere ledningerne til power, input, output m.fl? Skal IHC I/O interface benyttes med den nye Visual Controller m. viewer ver. 2 hw 6.2? Kan jeg benytte den nuværende IHC strømforsyning til det nye setup
  3. Købes: IHC® Controller Visual m.viewer, Wireless, version 2
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok