Hop til indhold

Christian Becker

Members
  • Antal indlæg

    19
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Christian Becker's Achievements

  1. Teksten siger bare "version 2" Er det ensbetydende med HW 6.2? Og så kan jeg se en produktionsdato der siger 2012 (Så vidt jeg ved, det år hvor HW 6.2 kom frem?)
  2. Christian Becker

    HW 6.2?

    Hej er der nogle der kan se om denne controller en HW 6.2?
  3. Jeg har nu fint hul igennem til Captainen fra WAN siden og kan fint logge på. Jeg får dog ikke startet web serveren på RPI'en den står bare i status "ukendt" Nogle der har et svar på det? lige så snart jeg logger på fra LAN siden igen kan jeg fint starte serveren op igen.
  4. Sådan!! så var den der :-) Mange tak for svar Lars
  5. Ja det kan jeg godt se, det er jo lige præcis det der sker. Er det i routeren jeg skal lave den mapping, eller på RPI'en?
  6. Hej Jeg har en IHC Captain kørende på en RPI3 - det virker fint, men jeg vil gerne kunne forbinde til den, ude fra det store internet. Hvilke porte skal jeg forwarde i min router for at få hul igennem. Har prøvet lidt forskelligt uden held. /Becker
  7. Hej Mange tak for svar. Jeg har fejlsøgt yderligt og må nok erkende at jeg var lige hurtig nok til at give IHC controlleren skylden. Jeg har en PI 3 forbundet og har den mistænkt for at lave balladen. Jeg har frakoblet den og kan ikke længere fremprovokere fejlen ved genstart. Jeg tror dog alligevel jeg vil forsøge med en nedgradering til firm. 199. Alle de gamle tråde jeg kan finde her, beskriver også ganske fint, at det er den bedste til HW 6.1 og da jeg hverken har lux eller fugt målere, så burde det være en sikker vej frem :-)
  8. Hej Jeg oplever, som stort set alle andre, på firm. .220 at controlleren genstarter med 4-6 dages intervaller. Det er som sådan ok, da genstarten er hurtig og kun bevirker at tryk osv. ikke kan betjenes i genstartsperioden. Men der er dukket en lille pussighed op. Min router smækker "røret" på til internettet når controlleren genstarter og forbindelsen kommer ikke op igen, før jeg har genstartet routeren. Familien kan leve med at man, periodisk, ikke kan tænde lyset, men at internettet forsvinder, et totalt "no go" i disse tider :-) Min løsning er umiddelbart at gå tilbage til firm. 199 der efter sigende skulle være væsentlig mere stabil i forhold til firm. 220 Spørgsmålet er så: 1: Er det muligt at nedgradere til .199 og i så fald hvordan? 2: Får jeg andre dårligdomme ind med firm. 199? umiddelbart kan jeg kun se at forskellen skulle være noget Java sikkerhed, der jo nu også er for gammelt i fir. 220 Hilsen Becker
  9. Ja selvfølgelig, jeg er med :-) Tak for begge svar
  10. Hej Jeg har brug for et lille tip til at sætte ur funktion ud af drift. Jeg har flere stikkontakter, til pumper m.m.der passer sig selv, med ur FB. Jeg vil dog gerne kunne sætte disse til konstant OFF, når vi er på ferie, eller huset står tomt i flere dage. Er der en der har en løsning på det. For min sluk alt funktion dur ikke, da uret jo bare tænder igen, når tiden siger den skal :-)
  11. Hej Henning Det var lige præcis hvad jeg søgte :-)
  12. Christian Becker

    Funktionsblok

    Hej Jeg har brug for en funktionsblok, der kan se forskel på 1 og 2 pulser fra samme input og så derefter sætte hver sin udgang for henholdsvis 1 og 2 pulser. Håber der er et kvikt hoved der kan hjælpe :-)
  13. OK - jeg prøver igen, mange tak :-)
  14. Eller ikke, nu går hjemmesimulering on når skumringsrelæ går on :-)
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok