Hop til indhold

JClausen

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

JClausen's Achievements

  1. Helt ny og ubrugt Visual Controller m. viewer, ver 2. hw 6.2 Købt i 2016 til tilbygning, men det blev til en traditionel installation istedet for ihc. Komplet i original emballge. 10 88 005 961 820 B 1400 Pris 2200,. eller giv et bud
  2. I visual 1 har jeg en funktionsblok, - 2.1.3. Lys styret af ur og skumringsfunktion Hvilken funktionsblok i Visual 2 kan gøre det samme?
  3. JClausen

    Gruppering/kontrollys

    Jeg sidder lige og er ved at gennemskue et gammelt Visual 1 projekt. Jeg har en Gruppering der hedder kontrollys, der er 17 "indgange", som læser status på 17 udgange. Hvis en går on, aktiverer den et output. Men jeg kan ikke umiddelbart se hvad det output gør i installationen. Dokumentationen skriver ikke hvad det er. Se vedhæftede billede
  4. Mange tak. 1.4.03.c. Tænd/Sluk af lys - overstyring af PIR var lige den jeg manglede.
  5. JClausen

    Overstyring af PIR

    Jeg er ved skifte fra IHC Controller 1 til version 2. I Visual 1 har jeg en funktionsblok der hedder 2.4.5 "Tænd/sluk af lys - overstyring af PIR" Findes der en tilsvarende funktion i Visual 2?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok