Hop til indhold

wagner

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

wagner's Achievements

  1. Hejsa. Kom sent hjem og har ikke fået tjekket om der er 6 ledning oprindeligt. Skriver her når det er tjekket
  2. Hej. Jeg undersøger det i morgen, men kunne jeg ikke bare købe en med 6 ledninger i? Og hvis der så kun er 5 så bruge dem? ledningen er kun forbundet til 1 sensor så der bruges nok kun 2 af ledningerne til sensoren?
  3. Hej Bjarne. Ja det ligner godt nok :-) - dog ikke med 5 ledere som kandersen skriver - underligt? Jeg så lige man kun kan købe 100 meter - jeg skal måske bruge 5/6 meter - måske man skulle tage til en elektriker og høre ham om man kan købe en stump?
  4. Hej og tak for svar/hjælp :-) jeg kan desværre ikke komme til at skifte hele kablet (så vidt jeg kan se). Har du nogen anbefaling på hvor jeg kan købe muffer og kabel?
  5. wagner

    Ledning med 5 ledere til sensor

    Hej jeg er ved at bygge lidt om og i den forbindelse er jeg stødt på et tyndt kabel (0,5 cm) der går fra min tavle til en opus 73 (tror jeg nok) sensor. Ledningen sidder i vejen og skal klippes over, flyttes til siden og forlænges - men hvor køber jeg sådan noget ledning (se billede) og hvordan forlænges den bedst (samlemuffe/samledåse eller krympeflex) håber i kan hjælpe :-)
  6. Hej Brian. Tak for din gode hjælp :-) jeg overvejer at skifte mine afbrydere til afbrydere med dioder i. Hvordan finder jeg ud af om det kan lade sig gøre? Og kan jeg selv gøre dette? du har tidligere skrevet at det kræver noget output modul. Som du kan se på billederne har jeg noget output 24 på tavlen, men er det nok? skal jeg have fat i en elektriker format finde ud af det eller kan jeg selv kontrollere dette? Det vil være dumt at købe de nye kontakter, hvis ikke det kan lade sig gøre! jeg skilte en kontakt ad - der er godt mange små ledninger i - se foto :-)
  7. Hej igen jeg har lige et tillægs spørgsmål. I huset sidder der en masse halogener med 12v trafo på loftet - en til hvert rum. Hvis nu jeg gerne vil have skiftet halogenerne ud med 230v halogener med gu10 fatning, kan det så bare gøres - eller skal man her tage højde for noget, når der er IHC? jeg har kigget på loftet og umiddelbart ser det ud som om man blot kan koble trafo fra, trække nye kabler til nye halogener og så koble den nye 230v ledning til der hvor trafo var koblet til? En ting til - vil du mene det er pengene værd at opgradere fra visuel 1 til visuel 2, eller er visuel 1 nemt nok at sætte op (jeg har en gl. Pc, med xp på så det er ikke noget problem) take endnu engang, vh Kenneth
  8. Hej og mange tak for svar keh kan se jeg har det stik der hedder rs232, men ikke hvilken model der er tale om kan du se dette udfra disse billeder? Eller er det bare visual 1 og hvordan får jeg forbundet til en pc? Gennem et skærmkabel? Ved svagstrømstrykket ville jeg bare gerne have den til at vise om tryk er tændt eller slukket nogen af trykkene styrer panelstikkontakter på værelser og i stuen stikket er også vedhæftet som billede , kan man se om det nødvendige ledninger er der til bruge diode tryk? igen tak for hjælpen Mvh Kenneth
  9. Hej jeg er total grøn på ihc området og har lige købt et hus der har ihc styring idet. Jeg er derfor bed at Dannebrog et overblik over hvilke muligheder jeg har med dette system og her i den forbindelse nogen spørgsmål som jeg håber nogen af jer eksperter kan svare på :-) 1)kan man skifte svagstrømstryk til tryk med lysdioder i? Og er det svært? 2) hvad skal jeg bruge/vide for selv at ændre opsætningen på anlægget? (Jeg kan programmere php/sql) men kender intet til ihc? 3) kenderninnigen gode sider hbornjegvkan blive klogere mv. Det bar alt for nu, men der dukker sikkert mere op :-) vh Kenneth
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok