Hop til indhold

MesterJens

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

MesterJens's Achievements

  1. Hej Er der nogle der ved om Dantherm styring kan monteres på Danfoss A2 ventilation? Begge anlæg ligner hinanden umiddelbart på en prik.
  2. Hej Lars Den er helt okay den funktionsblok. Jeg kan bare ikke ændre tiden på det "lange" tryk. Eller er det mig der ikke forstår det? Skal have den lavet børnesikker nemlig. på forhånd tak.
  3. Hej med jer Jeg har en udfordring som jeg ikke selv magter at løse. Den kan for nogle virke simpel, men for ikke for mig. Så derfor spør jeg om hjælp. Jeg skal til at montere en vinkælder i mit hus (bygget som en "lille" sakselift monteret i et hul i gulvet med glaslåg og lys) Derudover har jeg monteret temp/fugtsensor for visning på Ipad/iphone. Drivkraften er en frekvensomformer som skal have en lukke og en åbne puls, derfor har jeg monteret 2 stk. 24V kontaktorer som styres af 24V output fra IHC. Jeg søger en funktionsblok til at åbne og lukke vinkælderen med. Jeg ville foretrække hvis man kan kun har 1 tryk både at åbne og lukke. MEN der skal være forskellige tryktider. Eksempel: Tryk 4 sekunder for at åbne. Tryk 2 sekunder for at lukke. Håber der er nogle der kan hjælpe med at bygge sådan en blok til mig. PFT.
  4. Hej med jer Er der nogle af jer der har haft held med at få to wireless dæmpere til at arbejde sammen? Jeg har en køkken/alrum hvor LED spots er delt på 2 dæmpere, og det ville være rigtig fedt hvis de to kunne arbejde sammen. Lige umiddelbart burde det være muligt med lidt programmering, da de trådløse dæmpere har en % visning. Er der nogle der ligger inde med en funktionsblok der kan klare dette? På forhånd tak.
  5. Vil det sige at jeg ikke kan starte på et Scene design projekt medmindre jeg sidder ved siden af controlleren og har USB adgang til den? Programmet ligger på min PC, under LK IHC CONTROL 2.8.
  6. Hej Lars Jeg sidder PT på et skib og vil gerne bruge tiden herude på at sætte mit scene design op, så spørgsmålet er om det overhovedet kan lade sig gøre. Har projektfilen på pc. Skal bare have åbnet scene design op så jeg komme igang. Når jeg prøver at starte programmet får den java fejl "unable to start application".
  7. Hej med jer Håber der er nogle der hjælpe mig med at komme igang med hjælpeprogrammer til IHC. Jeg kan hverken åbne service view eller scenedesign. Jeg har SW 2.8.6 og FW 2.8.4 og sidder på en windows 7 64 bit computer. Java version er update 8 version 144. Jeg skrev med LK på facebook ang. dette, og de siger at version 144 burde virke. Spørgsmål 1: Skal jeg være forbundet til controller med USB for at bruge disse programmer? Spørgsmål 2: Virker det overhovedet med java 144? Hvis ikke, hvilken Java version skal jeg så bruge, og hvordan nedgraderer jeg java? På forhånd tak for hjælpen.
  8. Hej Alle Håber der er nogle af jer der vil dele lidt erfaringer med wireless unidimmer 250 W, som 1 moduls til montering i dåse. Skal helst bruge dem til LED spots, men synes ikke jeg kan finde noget i diverse dimmertabeller. LK selv skriver at den ikke må bruges til LED. Hvad mener i? VH Jens
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok