Hop til indhold

Rpi

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Rpi's Achievements

  1. Hvordan er det egentlig med strømforbruget på en uni 400 dimmer, har fået afvide at det er lavere når lyset er dæmpet er det korrekt eller er strømforbruget konstant ?
  2. Rpi

    Styring af rullegardin !

    Hvis anbefalingen lyder at der skal et relæ imellem gør jeg selvfølgelig det - det er bedre at være på den sikre side.Tak for hjælpen.
  3. Rpi

    Styring af rullegardin !

    Ja en lysdiode bruger vel omkring 2 mA, men hvis udgangen ikke belastes med mere end den kan holde til - burde det jo fungere !
  4. Rpi

    Styring af rullegardin !

    I princippet er der vel ikke nogen forskel om det er en lysdiode motor osv. - "bare" at den ikke trækker mere end udgangen kan levere !!!!
  5. Rpi

    Styring af rullegardin !

    Som jeg ser det er det 500 mA pr. port/udgang i 24 Volt output modulet. Skal lige have fat i gardin manden og hører hvad motoren nøjagtig belaster med ellers må jeg bruge en af de nævnte forslag.Tak for hjælpen.
  6. Rpi

    Styring af rullegardin !

    Kan se at output modulet kan trække 500 mA, tror ikke at motoren bruger mere - så det burde vel ikke været noget problem ?
  7. Rpi

    Styring af rullegardin !

    HejsaHar fået fat i et rullegardin med 24 V motor, er det muligt at styre denne med et 24 volt output modul - eller kræver det 220V og en form for relæ styring ?Har ikke undersøgt strømforbruget, men det skal selvfølgelig passe med den belastning som output modulet kan klare.Vh.René
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok