Hop til indhold

Hess

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Hess's Achievements

  1. Hej Henning. Mange tak for input. Jeg vil straks prøve dette... Hess
  2. Hej. Jeg vil høre om der skule være en venlig sjæl, der kan give mig et hint til programmering. Jeg har lavet en styring af lys i et køkken hvor der bruges flere LED dimmere. Ønsket er, at der skal kunne tændes med een tast (Øverste højre). Samma tast bruges som Touch dimmer. Det er så der, at udfordringen opstår. Nogle gange dimmer den ene kun, mens den anden dimmer ikke reagere. Hvis man så prøver at trykke for at dimme endnu en gang, dimmer den ene op, mens den anden dimmer ned. What to do? Da spottene ikke sidder på samme dimmer, kan jeg ikke synkronisere dem, eller kan jeg? For at opnå noget brugbart, har jeg lavet en "Tænd alt" funktion på een tast, en "sluk/dim ned" på en anden tast for at kunne slukke en del af lyset... Programmet er endnu ikke færdigt... Gode råd ønskes, da jeg er temmelig rusten... Med venlig hilsen Hess
  3. Hej. Jeg vil høre om der skule være en venlig sjæl, der kan give mig et hint til programmering. Jeg har lavet en styring af lys i et køkken hvor der bruges flere LED dimmere. Ønsket er, at der skal kunne tændes med een tast (Øverste højre). Samma tast bruges som Touch dimmer. Det er så der, at udfordringen opstår. Nogle gange dimmer den ene kun, mens den anden dimmer ikke reagere. Hvis man så prøver at trykke for at dimme endnu en gang, dimmer den ene op, mens den anden dimmer ned. What to do? Da spottene ikke sidder på samme dimmer, kan jeg ikke synkronisere dem, eller kan jeg? For at opnå noget brugbart, har jeg lavet en "Tænd alt" funktion på een tast, en "sluk/dim ned" på en anden tast for at kunne slukke en del af lyset... Programmet er endnu ikke færdigt... Gode råd ønskes, da jeg er temmelig rusten... Med venlig hilsen Hess IHC 291221.vis
  4. Hej Henning. Mange tak! Jeg forstod åbenbart ikke helt hvordan tvangsstyringen fungerede. Det var lige hvad jeg skulle bruge!
  5. Hej Henning. Selve timerdelen ser ud til at virke, men jeg kan ikke få tvangsdelen til at fungere...
  6. Halløjsa! Jeg søger hjælp til at finde en FB, hvor jeg f.eks. kan indstille en cirkulationspumpe til, at køre 10 min. en gang i timen. Derudover skal pumpen kunne tvangsstyres vha. taster/tryk. Er der en venlig sjæl herinde der evt. kan forklare mig hvordan? På forhånd tak ;-)
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok